2777
2789
عنوان

مادرهايي كه بچتون رفلاكس آلرژي داشت كي خوب شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فقط صب مربا و نون میخورم ..نهار و شام مرغ و برنج دیگه هیچی ...خیلی سخته 

دقيقا منم اينطورم مرغ زرد و پلو خسته شدم نه چاي ميتونم بخورم نه شيريني و شكلات و نه آجيل اصلا هيچي نميشه بخورم خيلي ناراحتم بخاطر رژيمم يبوستم گرفتم خيلي اذيتم ميكنه 

البته تخم مرغ هم میخورم که خدا را شکر با تخم مرغ اذیت نمیشه...اصلا به فکر شیر خشک نباش من بچه اولم همینجوری شد تحمل نکردم شیر خشک بهش دادم خیلی بچه ام اذیت شد...ان شاالله خدا کمکم کنه این یکی رو رعایت کنم تا آلرژی تموم شه

عزیزم‌نشونخ الرژی چیه خس خس سینه؟

ببين واسه هركس متفاوته ولي اصلش رفلاكسه ببين تو خوابه انگار داره چيزي ميجوه يهو از خواب ميپره و ناآرومه سينه اش خس خس ميكنه البته خس خس سينه ممكنه مشكل تنفسي هم باشه ولي اگه ديدي رو تنش دونه هاي قرمز داره اوايل خوابش ناارومه از خواب ميپره مدفوعش كف آلوده انگار ترش ميكنه همش دهنشو جمع ميكنه 

من پسرم پنجماهشه ماه پیش یهو سرفه میکرد اونم فقط توخواب بعدم تبدیل شد ب عفونت ریه !! دکتر گف الرژ ...

عزيزدلم الهي بميرم اون رفلاكسش برگشته تو ريه اش خوب ميشه ببين با سبزيجات مركبات و گوجه و بادمجون و مغزها و لبنيات معمولا باعث آلرژي گوارشي ميشن

واي خدايا چندوقتش بود فهميدي رفلاكس داره؟

از روزی ک به دنیا اومد

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
عزيزدلم الهي بميرم اون رفلاكسش برگشته تو ريه اش خوب ميشه ببين با سبزيجات مركبات و گوجه و بادمجون و م ...

خیلی خیییلی بد بود😭😭😭

بچم یه کیلو لاغر شد

دوتا دکتر دستور بستری دادن دوتا شیشه انتی بیوتیک خورد

رژیم که خیلی سخته

شیرم میدیم ازبین میریم که😢

چای چرا نمخوری

نه چیزی تو دهنش نمیاد  اما خییلی خیلی بدخوابه هریکساعت بیدار میشه چطور هیچ دکتری بمن نگف رفلا ...

ببين تجربه مادرا از هزارتا دكتر بهتره بخدا چايي و قهوه و كلا هرچي كافئين داره رفلاكسو بدتر ميكنه