2777
2789
عنوان

براي ١٦٠٠ نفر امشب(شب آرزوها) آيت الكرسي ميخونم همه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 522 پست
@خااااانومی     @7272   شفاش @shamim67   شفاش @نفسم75   شفای م ...

ممنون آبجی گلم منم اگه لایق باشم امشب دعا میکنم شما و استارتر به حق این ماه و شب عزیز حاجت روا بشین

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون آبجی گلم منم اگه لایق باشم امشب دعا میکنم شما و استارتر به حق این ماه و شب عزیز حاجت روا بشین

خیلی ممنونم مهربونم الهی امین خودت و هممون ان شاءالله

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

سلام عریزم تورخدا واسه سلتمتی خانوادم دعا کن مخصوصا با این وضعیت کرونا...چون بابا و مامانم بیماری دارن خودشون....😭دعا کن سلامت بمونن و ب خیر بگذره

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 

واسه سلامتی مامان بابای منم دعا کن...ایشالله برسب  ب هر چی میخوای

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 
واسه سلامتی مامان بابای منم دعا کن...ایشالله برسب  ب هر چی میخوای

چشم گلم همین الان براشون نفری ی حمد شفا خوندم .انشاله سایشون ۱۲۰ سال بالاسرتون باشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
@دختر_بارانم   از غصه خوابش نمیبره @sayeh6859     @الناز000     @ ...

وای عزیزم ممنون که به یادم بودی

الان اومدم سایت و دیدم برام دعا کردی

ممنون بازم ی دنیا 

الهی حاجت رواشی منم برات دعا می کنم

🌷❤🌷❤🌷❤🌷