2777
2789
عنوان

براي ١٦٠٠ نفر امشب(شب آرزوها) آيت الكرسي ميخونم همه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 522 پست

@آرام۷۷۷9

@baran1371

@آرامش۰۷

@____آسمان____  

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداقبول کنه عزیزم لطفا برای دوستان من دعاکن @مامانبزرگپانیذ     @آوسین     ...

سلامممممم فدای تو بشم من  مهربونم  

قربون دل پاکت برم انشالله به هر چی میخوای برسی   

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
@گیس_طلا     @رهگذرپاییزی     @باشکوه ‍  @غزل70     خدا ...

ممنونم مهربونم حاجت روا باشی الهی امین

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
ممنونم واقعا واست مقاتل میخونم 

ممنونم خواهرم ابجی نیتت همه عزیزان باشن، استارتر، همه دوستان، خودت به امید خدا🙏💐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ایشالله هر آرزویی که داری خدا به بهترین وجه برآوردش بکنه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگه ممکنه برای ازدواج و سلامتی منم دعا کنید.

دعا کنید به زودی زود همسری نصیبم بشه که در کنارش حال خودم و پاک خوش باشه و عاقبتم بخیر.  

@doosdashtani   شفا و ازدواجش @roshana1997     @elahemilany98     ...

ممنونم مهربون من.. ان شاءالله تو این شب عزیز حاجت روا شی❤

استارتر عزیزم از شما هم ممنونم.. ان شاءالله حاجتت روا بشه گلم❤

"BE WITH GOD...BE KING"

سلام عزیزم انشالله حاجت روابشی به هر چی میخوای برسی

برای منم دعا کن(فاطمه) 

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
@یسناترکی   نی نی @ساحره_لواسانی     @مامانبزرگپانیذ     @یه____ع ...

نمیدونم چه کاری کردم که شما اینقدر بهم لطف دارید، از صمیم قلب متشکرم و تو این شب ارزوها براتون آرزوی سلامتی و آرامش دارم...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.