2777
2789
عنوان

براي ١٦٠٠ نفر امشب(شب آرزوها) آيت الكرسي ميخونم همه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 522 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ❤

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

سلام واست فرستادم صلوات الهی که دلت شاد بشه 

انشاالله همه حاجت روا بشین به حق 5 تن 

التماس دعا دارم از همه خیلی زیاد 

دعا کنین منم حاجت روا بشم خیلی مهمه

از همتون خواهش میکنم واسم دعا کنین

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  

خيييلي محتاج دعام خيييلي😣

لطفا دعاکن هرچه زودتر خونه بخريم و مستقل بشيم❤

دعاکن مامانم هزارسال سايه اش بالاسرم باشه❤

خانوادم خوشبخت و عاقبت بخيربشن❤

شوهرم تو کارش ب اون قسمتي که ميخواد منتقل بشه.❤

و درساي اين ترممو به راحتي پاس کنم❤

اسمم فاطمه س❤

توروخدا دعام کن🙏🙏

منم به نيتت پنج تا صلوات ميفرستم😍

ممنون مهربون جان😍😍😍😍😍😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

من سه تا میخوام میشه؟😔

برا قبول شدنم

برا شنیدن صدای یه نفر

برا خوب شدن حال دلم . اونی که مد نظرم هست بیاد😔

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔