2777
2789
عنوان

بچه هاااا سلام من برگشتممم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 24 پست
Baranaa 

یادم نی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نمی دونم چه جوريه خواستم با آیدی خودم بیام  ھی میگفت ثبت شدہ قبلا ولی من اصن حذف کاربری کردہ بودم 

بعد الان اومدم سرچ کردم دیدم آیدیمُ دادن به یه کاربر دیگه 

نمی دونم من قاطی کردم یا قاطی شدہ جدی😐

طراح لباس ھستم😍👗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عععععع🤣گفتم الان ھمه يادشون با اون جریانی که شد

چه جریانی ای دوست چکیده ای ازش بازگو نما😊

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
اشکال ندارہ میبخشمت😹

😁😁حالا کی خواس ببخشی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چه جریانی ای دوست چکیده ای ازش بازگو نما😊

من و خواھرم طراح لباسیم اونایی که شناختن میدونن.

من اون یکی خواھرم خیلی توی تجملات و خاص بودن و این داستاناس، بعد واسش خاستگار اومد و ھمه چی اکی شد و اینا قرار شد که نامزدیشون جشن بگیرن و من و خواھرم لباس نامزدیش طراحی کردیم و کلا بحث تموم شد اینجا.

بعد ما چون ایران نیستیم قرار شد بزرگای فامیل که میان واسه مراسم خواھرم به احترام اونا چند روز قبلش یه مراسم خواستگاری سوری بگیرن،از اون مراسمشون یه فیلم و عکس بگیرن (چون می خوان واسه عروسی کلیپ بسازن از لحظه خواستگاری و اتفاقاتش تا شب عروسی) بعد این گیر داد که من واسه خواستگاریمم لباس می خوام خلاصه بگذریم ازین جریانا 10 روز موندہ به مراسمش ما لباسش طراحی کردیم که بدیم خیاط شبش گفت من می خوام پاینش تور باشه ھرچیم ما میگفتیم بد میشه میگفت واسه این که کارتون راحت باشه میگین بدہ، مامان و بابام پشت شما در میان میگن بدہ، قرار شد بیایم عکسش بزاریم اینجا که کسایی که نمیدونن و نمیشناسن نظر بدن که نه رودرواسی باشه نه طرف ما.

حالا داستان اصلی ازین جا شروع میشه که من اومدم تاپیک زدم و گذاشتم که بقیه بگن، یکی از کاربرا اومد گفت که عه چه قشنگه و چه خاص و ازين جریانا بعد گفت منم ماہ دیگه جشنمه ولی لباسی که می خوام پیدا نکردم و ناراحتم و اینا،یکم باھم حرف زدیم بعد گفت که شما واسم طراحی کنید مام چون ایران نیستیم یکم سخت می شد و جریان ولی چون با دخترہ دوست شدہ بودم دیگه تقريبا قبول کردیم و عکس طراحی و کامل واسش فرستادیم و اونم داد خیاط و این جریانا تموم شد.

خلاصه گذشت تا چندوقت بعدش این یه تاپیک زد که از من تشکر کنه عکس لباسشم گذاشت، دقیقا فردا شب و ھمون روز یه نفر تاپیک زد که عکس عقدم+عکس سفرہ و لباسم 

منم رفتم ببینم چیه دیدم دقیقا ھمون عکس لباس دخترہ رو گذاشته خلاصه بهش گفتم و به دخترہ ام گفتم بیا این عکس لباست گذاشته، رفتیم بهش گفتیم اونم ھی میگفت نهههه چرا دروغ میگی؟ گفتم من خودم این طراحی کردم تو چی میگی میگفت نه من این از مزون گرفتم۲ملیون ۷۰۰ تومن ھی ھرچی میگفتیم زیرہ بار نمیرفت آخرم دعوا شد کلی بی احترامی کرد و من و اون دخترہ م حذف کاربری کردیم 😐

(چکیدہ نبود کامل بود 🤣)

طراح لباس ھستم😍👗
من و خواھرم طراح لباسیم اونایی که شناختن میدونن. من اون یکی خواھرم خیلی توی تجملات و خاص بودن و این ...

ای وای عزیزم چه هیجان انگیز 

شما دیگه چرا حذف کاربری زدین اون دروغ گفته 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
ای وای عزیزم چه هیجان انگیز  شما دیگه چرا حذف کاربری زدین اون دروغ گفته

از بس که فش و بد و بیراہ گفت خجالتم نمیکشید ھرچی از دھنش در میومد تایپ میکرد دیگه آدم جای اون خجالت میکشید بمونه

طراح لباس ھستم😍👗