2777
2789
به روح جد و آبادشون خندیدن کو؟ دو هفته است توی این شهر کوفتی هیچی پیدا نکردیم انصاف هم خوب چیزیه

حالا چرا به من میگی انصاف خوب چیزیه مگه من تایید کردم؟ 

فارغ التحصیلِ اعتمادِ بیجا به جنس نر😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگران نباش همه چی هست،فعلا که کشورا مرزاشون رو بستن صادراتم نداریم همش باید داخل مصرف بشه

اخه یه اشنایی تو تهران میگه یواش یواش فروشگاها دارن خالی میشن خواستم ببینم راست میگه

واسه اینکه ی تصمیم درست بگیرم و پشیمون نشم صلوات بفرس 
اخه یه اشنایی تو تهران میگه یواش یواش فروشگاها دارن خالی میشن خواستم ببینم راست میگه

به نظر من که همه چی هست خداروشکر فقط وسایل مقابله با کرونا که باید باشه نیست

از مغازه هایی ک قلی ون و ذغالو سیگار و.... میفروشن بخرین

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
واقعا اونا دارن؟!!الکل خوراکی یا طبی؟😂

😁😁 بابا از اون الکلایی ک باهاش آتیش درست میکنن کباب بپزن بخورن

شوهرم میگیره دونه ای ۵ تومن هرروز مغازشو با ی بطری ضدعفونی میکنه

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

والا کوروش و جامبو و اتکا و سوپریای شرق ک پر وسیلس !!!! ادماهم مثل گورکن حمله کردن 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
ما دنيارو گشتيم الكل پيدا نكرديم اخر اومديم ديديم سوپري سر كوچمون دارع

الکل صنعتی میگن فایده نداره . حتما درصد الکل باید 60 تا 70 درصد باشه . میزان الکل صنعتی بیشتره درصد الکلش برای همین شنیدم زود تبخیر میشه به شکستن ساختار ویروس نمیکشه . خودمونم چون گیرمون نیومد نه ماسک نه الک نهایت الکل صنعتی خریدیم   

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
والا کوروش و جامبو و اتکا و سوپریای شرق ک پر وسیلس !!!! ادماهم مثل گورکن حمله کردن 

😑😑😑

والا نمیدونم این وحشی کاریا واسه چیه

😑😑😑 والا نمیدونم این وحشی کاریا واسه چیه

نمیدونم 

بخدا رفتیم اتکای پیروزی 

واس خدااااا قیامت بود 

روی مرغا ریخته بودن ۵ تا ۵ تا میبردن 

الله اکبر 

روزای معمولی مثل انسانای متمدن می اومدن به اندازه ی نیاز ور میداشتن میرفتن 

مواد ضدعفونی کنندرو نگم برات 

بابا آرام باشید 

میخاین چکار آخه 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
نمیدونم  بخدا رفتیم اتکای پیروزی  واس خدااااا قیامت بود  روی مرغا ریخته بودن ۵ تا ...

مردم به هم رحم نمیکنن دیگه بماند مسئولین😣