2777
2789
برتریش به چیه؟ چه تفاوتی دارن؟

دوستامون گفتن👇

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A70 مطمئنا کیفیت صفحه و دوربین اش بالاتر از A50 هست و همینطور باتری 4500 امپر داره که مال A50 فک کنم ...

انتظارانم از گوشی حافظه بالا،کیفیت دوربین بالا وصدای خوب،هنگ نکنه،اندرویدش بالا باشه،خراب نشه،بدنه و صفحش مقاوم باشه

عزیزم a70گوشی خیلی خوبیه 

با اینکه من خیلی ساله از ایفون استفاده میکنم ولی در مورد a70خیلی خوندم و کیفیت خیلی خوبی داره از هر نظر پسر خالمم گوشیشو داره و خیلی راضیه

انتظارانم از گوشی حافظه بالا،کیفیت دوربین بالا وصدای خوب،هنگ نکنه،اندرویدش بالا باشه،خراب نشه،بدنه و ...

حافظه 64 گیگ داخلی درکنار کارت sd کار خیلی ها رو راه میندازه گوشی A30 64 گیگ جا داره ولی A50 و A70 تا 123 گیگ هم هست 

اندروید A30 فک کنم 9 باشه و کیفیت دوربین قابل قبولی داره دقیقا چند مگاپیکسل هست رو نمیدونم 

درکل این گوشی های A که پشت هم اومده خیلی چیزاشون مشابه ان 

برو پیش فروشنده ها بپرس ببین خودشون چه پیشنهادی میدن

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊