2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه A70امکاناتشم بیشتره

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

A70 از بقیه شون بالاتره و بهتر ولی چندروز پیش از فروشنده پرسیدم گفت A50 و A30 فرق چندانی با هم ندارن و A50 یه لمس انگشت فک کنم داره که گفت ورست حسابی هم کار نمیکنه و چیزایی که بکار نمیاد 

پس همین A30 هم بگیری خوبه 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
A50و A70 چه فرقی دارن؟

A70 مطمئنا کیفیت صفحه و دوربین اش بالاتر از A50 هست و همینطور باتری 4500 امپر داره که مال A50 فک کنم 4000 باشه 

البته تو باید ببینی از گوشی چه انتظاراتی داری و توی ایران هم قیمتها بیخودی بالاست و یه گوشی مثل A50 هم میتونه تقریبا همه نیازهای یه فرد رو از گوشی فراهم کنه 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊