2777
2789

خانوما پسرم ۳ سالش تموم شده از وقتی از شیر گرفتمش هی میاد بغلم میگه ممیچ بده خیلی بهم وابستست شبا تا پیشش نباشم نمیخوابه، روزام که تا میام بشینم یا دراز بکشم ممه یادش میافته ، نمیدونم چیکار کنم از سرش بیافته خیلی بدم میاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوری بودپسرم(۲/۵) تا دستش رو سینم نمیزاشت خوابش نمیبرد، دراوج گریه سینمو بومیکرد اروم میشد،ولی واقعا سختم بود شبا توخواب بلند میشد مامان ممه میخوام باید دستشو میزاشت روش،یاجایی میرفتیم برای چند دقیقه باید بیرون میاوردم،واقعا کلافم کرده بود،تا دوهفته پیش دیگه یکی بهم گفت رژ قرمز بمال ازون ۲۴ ساعته ها،بعد بگو گربه خورده ،واقعا جواب داد دیگه اصلا نزدیک سینم نمیاد البته چندروزاول میگفت مامان ببینم پیشی،اوف شده،منم نشون میدادم وادای درد رو درمیاوردم،اوووووف خداروشکرراحت شدم

منم اینطوری بودپسرم(۲/۵) تا دستش رو سینم نمیزاشت خوابش نمیبرد، دراوج گریه سینمو بومیکرد اروم میشد،ول ...

اوایل از شیر گرفتن رژ زدم یه مدت نمیومد سمتم ، بعد که میرفتم حموم تمیز میشد یادم میرفت بزنم باز میومد "ببینم خوب شده ؟" خسته شدم چقدر رژ بزنم آخه ۳ سالشه دیگه

اوایل از شیر گرفتن رژ زدم یه مدت نمیومد سمتم ، بعد که میرفتم حموم تمیز میشد یادم میرفت بزنم باز میوم ...

نه الان عاقل شده،سلامتی ودرد شما براش مهمه،رژ ۲۴ ساعته من تا سه روز بعد حمامم بودش،ببین مرتب بزن کاری نداره،مطمین باش جواب میگیری حتما،مخصوصا پسرت مثل پسره منه  شدیدامامانشون رو دوست دارن