https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
بیا دست به آسمان ببریم و کمی دعا کنیم ؛ برای آرزوهایی که داریم ، برای حالِ خوبی که آرزو داریم و برای دردهایی که برای کشیدنشان طاقتی نداریم ! بیا دعا کنیم که آسمانِ دلِ این مردم ، میزبانِ رنگین کمانِ همدلی شود و لب هایشان همیشه بخندد ، پروانه های اعتماد ، روی گلهای دوستی بنشینند و درختانِ تحول ، جوانه بزنند . دعا کنیم که بعد از این ، اشک ها و مشکلات را اختلاس کنند ؛ نه عدالت را ، و به روز بودن ؛ در مسیرِ انسانیت باشد و آدم ها برای جا نماندن از قافله ، هر روز مهربان تر شوند ، نه بی انصاف تر ! دعا کنیم که پیامبری از راه برسد و عدالت و مهربانی و انصاف را مُد کند ، در دوره ای که موضوعاتِ اشتباه را مُدِ روز کرده اند و آدم ها را از اصالت و انسانیتشان به دور ، در دوره ای که هیچ چیز و هیچکس ، همان جایی که باید ، نیست ! بیا برای حالِ خوبِ جهانمان کمی دعا کنیم که خدا آماده است برای شنیدن ، جهان آماده است برای تغییر و انرژی های خوب ، آماده اند برای معجزه ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️