2777
2789

سلام مامانای گل من با دوتا بچه واقعا به هیچ کاری نمی رسم میشه لطف کنید یه برنامه روزانه از صبح که بیدار میشین بهم بدین که ببینم چطور مدیریت میکنید

هر روز یه بخشی راتمیز کن. لباسها. وسایل. اسباب بازیهای اضافه راجمع کن بذار تو انبار.  خونه را خلوت کن.   به فامیل بگو سرزده نیان 

منم دوتا بچه دارم.   

مال شما چند ساله اند

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر مدیریت

ما8 بیدار میشیم صبحانه میخوریم میره پی بازی

تا ناهار بعد ظهر میخوابیم تا 6 بیدار میشیم

بازی میکنن یا تلویزیون میبینه تا شب 11 هم میخوابن 

البته برای این روزهاست که قرنطینه تو خونه ایم روزهای عادی میره مهد و کلاسهای مختلف

از چه نظر مدیریت ما8 بیدار میشیم صبحانه میخوریم میره پی بازی تا ناهار بعد ظهر میخوابیم تا 6 بیدار ...

خوب شما که بعد از صبحونه میرین بازی کی ناهار درست میکنه کی ظرفا رو میشوره جارو کشیدن و گرد گیری شستن لباسای نی نی...

مثلا بگین چند بیدار میشین کی صبحانه میخوریم چقدر بازی میکنین کیبناهار کی شام که نظافت منزل کی خود آر ...

خوابم خیلی مختله تقریلا پنج صبح بیدارم. شش صبحونه میخوریم. شوهر جان میره سرکار

هشت بچه هابیدار میشن. چهار ساله و. ده ماهه ا ول هال را تمیز ومرتب می کنم. چون دیر صبحونه میخورن بعد صبحونه میدم 

همزمان هم ناهار میپزم هم آسپزخونه مرتب می کنم هم باید بچه کو چکما هی بغل کنمچون وابستست خیلی

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
از چه نظر مدیریت ما8 بیدار میشیم صبحانه میخوریم میره پی بازی تا ناهار بعد ظهر میخوابیم تا 6 بیدار ...

واقعا بچه هاتون بعد از ظهر تا ۶ میخوابه ساعت ۱۱ هم خوابشون میره؟ پسر من یکسره از ۸ تا ۱۲ بیداره

منم مثل شمام پسرم چهارسال و نیم وپسر کوچیکمم 8 ماهشه

من اسباب بازیهاش رو جمع کردم .دونه دونه میدم میگم آخرشب بهم تحویل بده 

گفتم اگه ریخت و پاش کنی همشون جمع میشن و میرن یه جایه دور خیلی بهتر شده 

دیگه ریخت و پاش نمیکنه

مامانای گل من آتلیه آنلاین دارم یعنی عکسایی ک خودتون از دلبنداتون میگیرین رو آتلیه ای میکنم. اینجوری بدون رفتن به آتلیه و هزینه های بالا با ۵هزار ت از کودکتون عکس آتلیه ای داریــــن  

کافیه عکس رو تو واتس یا تل برام بفرستین

۰۹۱۶۷۹۶۹۴۲۱

arad.ash7 پیج اینستا   تمام نمونه ها تو پیجه

arad.ash7 پیج کاری
خوب شما که بعد از صبحونه میرین بازی کی ناهار درست میکنه کی ظرفا رو میشوره جارو کشیدن و گرد گیری شستن ...

من نمیرم بازی خودش میره سرشو به بازی گرم میکنه یا میشینه کارتون میبینه

بعد اینکه من شبها موقعی که بچه ها خوابن کارامو میکنم صبح که بلند میشم دیگه کار ندارم 

بیشتر وقتها پسرمم تو کارها کمک میکنه

ناهارم باهم درست میکنیم البته بعضی وقتها حوصله داشته باشم