2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه تو رنج ۴-۵ سال و چند ماهه دارن بیاین عزیزان

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست
یعنی تو کل روز پخشن فقط آخر شب خودش جمع میکنه میاره؟

پخش نه اونطوری که فکر کنی دیگه جای واسه راه رفتن نباشه

بهش یه کیسه دادم گفتم دونه دونه بیار بیرون بازی کن خسته شدی بزار تو کیسه یکی دیگه بر دار بازی کن 

آخرشم خسته شدی ببر بزار تو اتاقت

اگه پسر خوبی باشی بهت ستاره میدم 

رویه یه برگه ستاره میکشم رنگ میکنه 

و زیرش مینویسم برای چی ستاره گرفته

بعد که جمع شد مثلا من گفتم 10 تا ستاره

پاداش کارش هرچی خواست همونه

واقعا بچه هاتون بعد از ظهر تا ۶ میخوابه ساعت ۱۱ هم خوابشون میره؟ پسر من یکسره از ۸ تا ۱۲ بیداره

نه من ظهر باید بخوابم😅😅😅😅نخوابم مریض میشم ایناهم یا میخوابن یا ساکت بازی میکنه

کوچیکه که میخوابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل که هر کار کنم بازم سر زده میان همیشه هم به هم ریخته کلی خجالت کشیدم

عیب نداره. آروم باش بگو بچه ها به هم میریزن همش. 

خودشون باید درک کنن 

منم چندتاشون وقتی میان تو کوچمون تازه اطلاع میدن ایقد بدم میاد 

کلا اگع وسایل راجمع کنی کارت خیلی راحت تر میشه. من چند تاکارتن اسباب بازی قایم کردم. اصلا  نمیارم تا بزرگ شن یا خونه بخریم خودشون  اتاق داشته باشن.  اگرهم اسباب بازی جدید بخریم باز از قدیمیا ها قایم می کنم. امتحان کن خیلی موثره. 

من گاهی شبا قبل خواب همه کاراما می کنم. جارو هم میزنم بعد می خابم روز بعد راحت ترم 

الان ماه هاست آرایشگاه نرفتم. خودم تو خونه انجام میدم. کلن خیییییلی کارام با خودمه. اصن داغوووونم  کسی هم کمکم نیست

ایشالا بچه ها بزرگتر شن راحت تر میشیم 

الان ده روزه یه آشپزخونه ۱۸متری را تمیز می کنم  هنوز مآنده پسر کوچکم نکذاره همش میاد دنبالم گریه 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
کی با اون ۴ ساله بازی میکنی؟ پس چرا من اینقدر وقت کم دارم؟

همش پا شبکه پویاست. گاهی میاد پیشم.  یا پا تبلته.  داداشش میخابه. نقاشی می کشیم باهم.   یابازی ولی کم 

اصن از قیافه افتادم. وقت آرایش یا اینا ندارم.   

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
پخش نه اونطوری که فکر کنی دیگه جای واسه راه رفتن نباشه بهش یه کیسه دادم گفتم دونه دونه بیار بیرون ب ...

چ عالی. منم باید این کارا بکنم ممنون گفتی ستاره را

عیب نداره. آروم باش بگو بچه ها به هم میریزن همش.  خودشون باید درک کنن  منم چندتاشون وقتی ...

من چند بار قایم کردم همش پسرم می پرسید شب که من خواب بودم دزد اومده آخه اسباب بازی های من نیستن

دیگه دیدم داره میترسه ادامه ندادم

من چند بار قایم کردم همش پسرم می پرسید شب که من خواب بودم دزد اومده آخه اسباب بازی های من نیستن دیگ ...

بهش بگو. ن. باید اضافیهارا جمعکنیم تا بابایی دوباره بخره. وگرنهخونمون جا نداره

بگو توی انباریه تابستون پیداشون می کنیم