2777
2789

سلام خانمای گل اول بگم که من درمورد این روش  وت تجربیات دیگران کلی تحقیق کردم.هم آسون و هم شدنی.

فقط کافیه به خودتون تلقین مثبت کنید 

خوبی دیگه ای که این روش داره اینه که وقت زیادی از شما نمیگیره

زمانی که موهاتون را میبافین یا شونه میزنید،روغن تقویتی میزنید و حتی وقتی موها را میشورین ....به خودتون بگین 

چه موهای پرپشتی دارم

موهام چقدر بلند شده

موهای من سالم و زیباس

هیچکس از تماشای موی من نمیگذره

خداروشکر بخاطر این همه زیبایی که به من دادی

همه منو با موهای شادابم به یاد میارن.....

شاید توجه نکرده باشین.اما دیدین وقتی یه چیزی برای موخوره استفاده میکنید و باور میکنید که تاثیر داره یهو بعد یکماه میبینید موخوره ها همینطور دارن کمتر میشن.اما وقتی میگین فکر نمیکنم این محصول فایده داشته باشه اما امتحان میکنم.....و در آخر اگه نتیجه نگرفتین تعجب نداره

فقط کافیه انرژی مثبت به خودتون بدین و هر فکر منفی را رها کنید.منظور من این نیست که همه هم و غم شما بشه فکر کردن به موها.تنها چند دقیق در روز جلوی آینه کافیه.

من این روش رو تازه شروع کردم و از شما هم میخام اگه مایل هستین باهم استارت بزنیم و تجربیات مون را تو همین تاپیک به اشتراک بذاریم.

منتظر یاری سبزتون هستم 

کائنات تو همه چیز جواب میده 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که مثل یه عادت باشه.تو چه مواردی نتیجه گرفتی گلم؟

باور کنید توی تک تک موارد نتیجه گرفتم حتی یه مورد هم نبوده که نتیجه نداده باشه ..از چیزای کوچیک گرفته تا کارای خیلی مهم ...مثلا یه ازمون شهری رد میشدم به محض اینکه تلقیین کردم اینبار قبولم بدون هیچ تلاش اضافه ای خییلی رااحت قبول شدم و خیلی چیزای دیگه ..😊

من یه مدت تو آینه نگا میکردم میگفتم وای من جقد بیبی فیسم....باورکن تو همون مدت  چن نفر بهم گفتن اصلا بهت نمیاد ازدواج کرده باشی ..بچه داشته باشی...یا هنوزم نگا اندامم که میکنم میگم چقد لاغر. شدم...یعنی هرکی میبینه میگه وای خوش ب حالت چقد لاغر شدی

هرگز از رحمت خدا ناامید نمیشم....

یا مثلا قبل اشنایی با این قانون همش حس میکردم بینی قشنگی ندارم و دوسش نداشتم اما بعدش همش باخودم میگفتم بینی من فوق العادس و تو ذهنم خوش فرم تصورش میکردم ..باور کنید بعد یه مدت عاالی شد مدلش جوری که همه میگفتن وای چه قدر بینیت خوش فرم شده انگار عمل کردی 🙃

خلاصه من با همین قانون زندگی میکنم و زندگیمو عوض کرد 💎

من یه مدت تو آینه نگا میکردم میگفتم وای من جقد بیبی فیسم....باورکن تو همون مدت  چن نفر بهم گفتن ...

خیلی جالبه.منم اعتقاد داشتم از همون اول اما زیاد بهش فکر نمیکردم و یه جورایی بیخیال بودم.اما میخام از این به بعد شروع کنم و گنده ترینش موهام هستن.مدتیه ریزش داره و کم شده.با اینکه خیلیم میرسم.مطمعنم با قانون جذب جواب میگیرم  

یا مثلا قبل اشنایی با این قانون همش حس میکردم بینی قشنگی ندارم و دوسش نداشتم اما بعدش همش باخودم میگ ...

واقعا؟منم بینیم یکم قوز داره و سرشم گوشتیه.از روبرو خوبماااا ولی از نیم رخ بیریخته...اتفاقا برای اونم ویدیو وآهنگ تهیه کردم.یعنی بنظر شما خوب میشه؟