2777
2789
عنوان

خیلی دلم از همسرم‌گرفت

744 بازدید | 21 پست

واقعا دلم گرفت ازش هیچ وقتم نمیبخشمش

برای روز زن هیچی برام نگرفت الان هنوز روز مرد نشده برای باباش سه تومن گوشی گرفته تازه روز زن به خاهرش و مامانشم کادو داد

خیلی بی انصافیه😔

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ساله عضوی، اولین تاپیکته🙄

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤
چون اونا حس مردونگی بهش میدن و شما نه باور کن دلیلش فقد همینه

هیچی براش کم نذاشتم واقعا 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

نذارتودلت بمونه به همسرتون بگو

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
چون اونا حس مردونگی بهش میدن و شما نه باور کن دلیلش فقد همینه

چجوری باید این حسو بهشون بدیم ؟ 

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
دو ساله عضوی، اولین تاپیکته🙄

دانشجو بودم الان فارغ التحصیل شدم وقت نداشتم بیام

چجوری باید این حسو بهشون بدیم ؟ 

سخنرانی کلید مرد از دکتر حبشی رو گوش کن چیزایی میشنوی ک تاحالا واقن بهش دقت نکرده بودی

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
نذارتودلت بمونه به همسرتون بگو

بهش گفتم راضی نیستم گرفتی برای اونا برام‌نگرفتی تازه قبلا هم بهش گفته بودم که گوشی نگیر اما بهم گفت این چیزی نیست که بخوام رضایت تو رو جلب کنم

این نهایت بی انصافیه که ادم داشته باشه و برا دیگران خود شیرنی کنه ولی از همسرش دریغ کنه

دقیقااااا

قرار بود قسطامون که سبک شد ماه بهمنبهم۳۰۰بده هنوز نداده