2777
2789

موهامو مش کردم اول رنگش خوب بود حالا یکم به زردی میزنه به نظرتون واریاسیون دودی دارم میشه بزنم بهش چجوری بزنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه 

❤خوشم ده ویت هناسکم A❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه رنگ دیگم روش بیار زمینشو تغییر بده

واریاسیون زود میره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
یکم واریاسیون بریز تو اکسیدان مثل شامپو بمال سرت ده پونزده دقیقه بزار بعد بشور 

من این کارو کردم برا قرمزی موهام آرایشگاه گفت انجام بده.هیچ تاثیری نداشت که هیچ تازه چون اکسیدان زدم الان که الآنم موهام داغون شد انقد زبر شد

خوبه رنگ دیگم روش بیار زمینشو تغییر بده واریاسیون زود میره

اخه الان دیدم که تو خونه دارم واریاسیونو دیگه گفتم یه امتحانی بکنم ببینم چجور میشه 

❤خوشم ده ویت هناسکم A❤
من این کارو کردم برا قرمزی موهام آرایشگاه گفت انجام بده.هیچ تاثیری نداشت که هیچ تازه چون اکسیدان زدم ...

بنظرت نمیشه اکسیدان نزنم میترسم زرد بشه بجاش اب بزنم تو نت سرچ کردم نوشته بود یا با شامپو یا اب باید خیلی رقیقش کنی 

❤خوشم ده ویت هناسکم A❤
اخه الان دیدم که تو خونه دارم واریاسیونو دیگه گفتم یه امتحانی بکنم ببینم چجور میشه 

بزن

چیزی نمشه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
بنظرت نمیشه اکسیدان نزنم میترسم زرد بشه بجاش اب بزنم تو نت سرچ کردم نوشته بود یا با شامپو یا اب باید ...

آرایشگر گفت اکسیدان بزن بعد گفت اگرم نزدی شامپو گفت اصلا ول کن اکسیدان نزن شامپو و واریاسیون بریز.ولی من گفتم یوقت اکسیدان نزنم درست نمیشه زدمو...

ممنون امتحان میکنم خدا کنه فقط زرد نشه اون مش های نقره ای یا زمینه سیاهمو روشن نکنه اکسیدان

اکسیدان زیادنزن

آرایشگر گفت اکسیدان بزن بعد گفت اگرم نزدی شامپو گفت اصلا ول کن اکسیدان نزن شامپو و واریاسیون بریز.ول ...

حالا به نظر شما کدومو بزنم ؟بجای شامپو و اکسیدان یه اختراع جدید نکنم اب بریزم 😂

❤خوشم ده ویت هناسکم A❤
حالا به نظر شما کدومو بزنم ؟بجای شامپو و اکسیدان یه اختراع جدید نکنم اب بریزم 😂

شامپو واریاسیون قاطی کن بزن سرت چن دقیقه ماساژ بده بعد بشور.ولی تازه مش کردی بشوری رفته رفته قشنگ تر میشه

من این کارو کردم برا قرمزی موهام آرایشگاه گفت انجام بده.هیچ تاثیری نداشت که هیچ تازه چون اکسیدان زدم ...

چه واریاسیونی زدی برا قرمزی ننه جان ? مثلا برا قرمزی بنفش میزنن یکن  هر کدوم یه رنگ باید بزنی منم  بلد نیستم خوندم جایی