2777
2789
عنوان

سقطکردم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 42 پست

اشکال نداره اولش رفته خیلی بهتره تا بزرگتر بشه بعد نمونه خدایی نکرده صدمه کمتری به بدنت وارد میشه  ولی مواظب باش تحت تاثیر روحی نشی .یعنی به خاطر این موضوع روحیت رو نبازی

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خونریزی داشتم ۴ روزه صبح پاشدم دیدم فقط لخته های بزرگ دفع میکنم رفتم دکتر گفت برو بیمارستان دا ...

منم ۳ روزه لکه بینی دارم امروز بیشتر شده از دیروزم شیا ف میذارم شما هم اولش لکه بینی داشتید؟؟

عزیزم خونریزی داشتم ۴ روزه صبح پاشدم دیدم فقط لخته های بزرگ دفع میکنم رفتم دکتر گفت برو بیمارستان دا ...

علتش رو نمیدونی؟

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
منم ۳ روزه لکه بینی دارم امروز بیشتر شده از دیروزم شیا ف میذارم شما هم اولش لکه بینی داشتید؟؟

اره ولی نترس خواهر و دختر خالم هر ماه پریود میشدن شاید وقت عوض کردن ماهه ته واسه اون 

😎😉😉😑😑
غصه نخور منم تازه سقط کردم با کلی درد و بیهوشی .خدا وقتی ی بار داده مطمین باش دوباره میده

بله ادم انگیزش بیشتر میشه ک غیر ممکن نیست براش .

به کسی گفته بودی؟اقوام دوستا؟

توروخدا بگو علایمش چی بود منم الان شرایطی دارم نمیدونم علایم سقط یا نه 

گلم ایشالا که نباشه ولی با دردی مثل پریودی شروع میشه بعد کم کم زیاد میشه مخصوصا کمردرد اولش لکه بینی بعد بمرور تبدیل به خونریزی شدید میشه و مدام لخته و تیکه های بزرگ و کوچیک دفع میشه بستگی به سن بارداری داره شدت خونریزی من چند بار تجربه کردم خدا واسه کسی نخواد