2777
2789
عنوان

سقطکردم 😭😭😭😭😭

373 بازدید | 42 پست

بعد ۴ سال نازایی خدا بهم خود به خود بچه داده بود اونم نمود برام پر کشیدو رفت بچم صبح فقط لخته اومد ازم رفتم دکتر گفت سقط شده دارم میمیرم از غصه 

😎😉😉😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله به زودی مادر میشی

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

عزیزدلم انشاالله به حق فاطمه الزهرا دامنت سبز بشه.. 

پيش رويم چهره ي تلخِ زمستانِ جواني، پشتِ سر آشوبِ تابستان و عشقي ناگهاني، سينه ام مَنزِلگَه اندوه ودرد و بد گماني، كاش چون پاييز بودم..
توروخدا بگو علایمش چی بود منم الان شرایطی دارم نمیدونم علایم سقط یا نه 

عزیزم خونریزی داشتم ۴ روزه صبح پاشدم دیدم فقط لخته های بزرگ دفع میکنم رفتم دکتر گفت برو بیمارستان داره میافته تو واژنته

😎😉😉😑😑