2777
2789
عنوان

یه خبر نسبتا خوش

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 82 پست

دوستان عزیزی ک میگین چرا روحیه نمیدین 

روحیه الکی بدیم فعلا تنها کاری ازمون برمیاد اینه بشینیم تو خونه و دعا کنیم شر این ویروس کم شه 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا ب طور کامل از بین رفت و درمانش کشف شد تو ایرانم ب وفور یافت میشود:) اینجوری خوبه؟:)

آره همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم😐

سق سفید😐😐😐😐

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
خداروشكر البته آمارهاي كشور ما بيش از اين ٣درصد رو نشون ميده

عزیزم میزان کشندگی همونه منتها یه دکتری توی شبکه خبر میگفت به دلیل کمبود امکانات چون فقط برای موارد حاد تست انجام میشه علتش اینه ک آمار بالاست و اگرنه ویروسه با ایرانیا دشمنی نداره ک ماها رو بیشتر بکشه

🍂 ♦️دوستان عزیزم بین این همه پست در مورد کرونا تنها پستی که خیلی به دلم نشست این بود : یکی بود،.ی ...

😭😭😭😭من مامانمو میخوااااام.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
بعضیا اینقدر گوشت تلخن یه کلمه خوب از دهنشان درنمیاد همش آیه یاس میخونن😒سق سیاه😏 

گلم همینجوریش کسی رعایت نمیکنه من چون آشنا تو کادر درمان دارم میدونم اوضاع واقعا جالب نیست البته روحیه رارباید حفظ کرد ولی مردم ما ببخشید بی عقلن پاشدن رفتن مسافرت ادم چی بگه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

خدا کنه راست باشه، در این حد افسردگی گرفتم که الان با همین خبرم گریه م گرفت 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
بچه ها چرا انقدر نا امیدین توروخدا یکم روحیه یکم امید داشته باشید  اینهمه انرژی منفی و ماند چی ...

دقیقا تو چین مردم از پشت پنجره هاشون ب هم امید میدادن ماها اصلا همش دوس داریم تو غم غصه باشیم