2777
2789
عنوان

حرفي كه امروز رييسم به پسرم گفته🤔

1279 بازدید | 55 پست

سلام دوستان من قبلا هم تاپيك زدم كه همسر سابقم خيانت كرد و الان ٢ ماهي ميشه جدا شديم مهرمو بخشيدم و حضانت پسرمو گرفتم 

رييس فعلي من ١٠ سال قبل همكار من بود و دقيقا زماني ازم خواستگاري كرد كه من به خواستگارم جواب داده بودم اما همكارانم هنوز در جريان نبودن 

الان اون شخص رييس من هست و بخاطر مشكلات روحي و جسمي كه وقتي خيانت واسم رو شد پيدا كردم از اول در جريان طلاقم قرار گرفت و خيلي وقتها توجه زيادشو متوجه شدم 

اين آقا هنوز ازدواج نكرده و ٤٠ سال دارن

چند روزي هست بخاطر كرونا مرخصي گرفتم و سر كار نميرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خببب بقیش

لایک لطفا

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

فقط ميگم باهاش ازدواج كن،تمام

سه سااااااااال كاربره خاموش بودم از پشت ويترين همتونو ميديم ولي نميتونستم حرف بزنم   يه بارم عضو شدم ولي خودم درخواست تركيدن كاربريمو دادم نميدونم چرا...    باز دوباره عضو شدم،البته اگه دوباره درخواست تركيدن ندم