2777
2789
عنوان

شروع درد زایمان

178 بازدید | 10 پست

سلام مامانای عزیز. من هفته ۳۸ هستم ولی هیچ کدوم از علائم زایمانو ندارم. هر روز پیاده روی میرم و هنوز دهانه رحم بستس. به نظرتون چی کار کنم‌ دردام شروع بشه؟ 

هنوز دوهفته دیگه فرصت داری که

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکات نصفه زیر دوش آب گرم

رابطه بدون جلوگیری

پیاده روی.

آب طالبی هم دردارومنظم میکنه براوقتی که دردت شروع شد

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
عزیزم‌اگه تاحالا باز نشده فکر نکنم زیاد باز بشه ولی میتونی نزدیکی بدون جلوگیری داشته باشی یا نوک سین ...

سینه هام‌از اول بارداری خیلی دردناک‌شده اصلا نمیشه بهش دست بزنم😔 میترسم بعد از‌زایمان هم نتونم شیر بدم

سلام عزیزم امیدوارم این پیامم بخونید جواب بدید من امروز سونو شدم و تو سنو تشخیص دادن ک 6 هفته و دو روزمه و قطر ساک حاملگی 14 ولی جنین مشاهده نشده داشتم میگشتم تاپیک شما رو دیدم ک همچین سابقه ای داشتین چی شد تشکیل شد جنین برایه شما؟ اگه شد تو چن هفتگی مشخص شد؟ برا من گفته ده روز بعد سنو وازینال شم 

ان اشاالله زیمان راحتی داشته باشی توروخدا برای منم دعا کن ابروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم باهام خوب بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم