2777
2789
عنوان

نمیدونم چمه حالم خوب نیست

61 بازدید | 11 پست

ته دلم اروم نیست...یه دلشوره ی عجیب دارم نمیدونم چمه دلم گریه میخواد از همه بدم میاد نمیتونم کسیو تحمل کنم دوس ندارم پیش خانوادم باشم فقط دلم تنهایی میخواد کاش میتونستم کل شبو بشیم توی یه کافه و فقط چشمامو ببندم و به هیچی فکر نکنم

همش دارم به گذشته و اتفاقات بدش فکر میکنم به کارایی که نباید میکردم و کردم و الان رو زندگیه خودم و بقیه تاثیر گذاشته دائم دارم حسرت میخورم حسرت بداخلاقیایی که با مامانم کردم خیییلی حرفای بدی بهش زدم یه دوره از زندگیم...خییلی داد زدم سرش مطمئنم دلش از حرفام شکسته ولی نمیدونم چطوری فراموش کرده...حالم واقعا بده دارم گریه میکنم واقعا خاک تو سرم که انقد احمقم واقعا خاک برسرم

خدا ارامشو از من حروم کرده تا اخر عمرم مطمئنم همینطوری میمونم

میدونم اینجاهم کسی نیست ولی میون تنهایی مطلق توی واقعیت فقط اینجارو پیدا کردم واسه خالی شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شما رو نمیشناسم

اما

اگر گوش بدی به حرفم

انتخاب با خودته

برو سر مزار شهید گمنام یه زیارت عاشورا گوش بده .

ارامش میاد سراغت .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

نه من همیشه همینطوریم فرقی نداره

گذشته رو که نمیشه تغییر داد، اون بخشی که دست خودته مثل رفتار با مادرت رو سعی کن با محبت کردن بهش از عزاب وجدانت کم کنی..

یه چیزیم که هست الان ما ایرانیا اکثرا همینیم، دلیلشم واضحه، مثلا خودم برعکس همیشه هیچ ذوقی برای شب یلدا ندارم، اصلا دل و دماغ ندارم.

ایشالا حال همه مون بهتر بشه.

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

انجام میدم این اخرین راهمه

خدا نکنه آخرین راهت باشه

ان شاالله ابتدای راه آرامشت باشه بانو

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

من شدیدا افسرده هستم و همیشه حالم بده قبل پریود دیگه ناجور ولی الان تازه پریودم تموم شده

دقیقا منم همینطورم مثلا من این ناه یک هفته قبل پریودی شدیدا افسرده شدم با گریه خوابیدم

گاهی آخر پریودی

گاهی اول

معمولا افسرده هستم پریودی خیلی بیشتر میشه