2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=125888472]سلام عزیزم من سقط مکرر دارم. دکتر میگه احتمال زیاد باید ای وی اف کنی. میشه یکم درباره هزینه هاش برام ...[/QUOTE

سلام عزیزم 

1- سونو روز اول و دو م پریودی 

اگر مشکلی نداشتی دارو و آمپول تقویت تخمک بهت می دن که برای اول (3روز - 3روز - 4 روز - یک روز )

2-بعد از مصرف دارو یه آمپول برای آزاد شدن تخمکات می دن 

3- یه روز فاصله 

4- بعد تخمک کشی 

5- پریود بعدیت می گن یه ماه ال دی بخور

6- روز دوم و سوم پریودیت بعد از مصرف ال دی سونوی انتقال انجام می دی 

بازم اگه مشکل نداشتی یه سری دارو برای تنظیم ضخامت رحم 

7- انتقال 

کل هزینش تو در مانگاه دولتی که من می رم 5.5 میلیون می شه ولی تو خصوصیا از 8 تا 25 متغییره . البته من تامرحله 4 انجام دادم بقیش ایشالله برای بعد از عید 

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم . برام دعا کن 

ایشالله خودت طبیعی بچتو بغل بگیری و نیاز به ivf پیدا نکنی 

می گم رحمت رو تا حالا ندوختی که بچه نیوفته من یکی از دوستان این کار رو کرد و بعد از چند سقط مکرر بچش خدا رو شکر دنیا اومد یا اینکه تو کل بارداری استراحت مطلق باشی 

[QUOTE=125888472]سلام عزیزم من سقط مکرر دارم. دکتر میگه احتمال زیاد باید ای وی اف کنی. میشه یکم دربا ...

ممنون عزیزم. شما کدوم مرکز انجام میدین؟؟؟ من سقطام همش زیر 8 هفته است. سه تا قلب تشکیل شد هفته 6 و هفته بعد ایست قلبی 3 تا هم اصلا ب قلب نرسید.... الان دکتر میگه احتمال مشکل از اسپرم شوهرته خودتم باید هیستروسکوپی کنی.