2777
2789
عنوان

کسایی که ساکن قم هستن بیان لطفا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی به امار دودرصد فوتی نگاه کنی کاملا با یه ضرب و تقسیم مشخصه حداقل۱۵۰۰نفر درگیر و ناقل داریم.حتی شایدم بیشتر

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

من دوستم قمی هست دیشب چندبار زنگ زدم اول جواب نداد داشتم از دلهره میمردم براش تا بالاخره جواب داذ. اونا خوشبختانه کسی از فامیلشون مبتلا نشده بود ولی دیگه میگفت زندانی کردیم خودمونو تو خونه که اتفاقی نیفته..

دیروز صحبتهای نماینده قم رو میخوندم متاسفانه گویا خیلی اوضاع از کنترل خارج شده و ناراضی بود

وقتی به اماد دودرصد فوتی نگاه کنی کاملا با یه ضرب و تقسیم مشخصه حداقل۱۵۰۰نفر درگیر و ناقل داریم.حتی ...

آره خدایی با این دید دیدن بهتره کاش بگن واقعا ناقلین زیادن،وگرنه با این آمار و نعداد فوتی درصد مرگ و میر بیشتره

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘

تو قم شهری که ویروس از کنترل خارج شده، بیشترین شیوع رو پیدا کرده، با چادر سیاه کف سالن ورزشی پهن شدن، ماسک‌ها رو یکی یکی از بسته خارج میکنن شیشه‌ها رو میریزن روی فرش کاغذها رو تا میکنن میچونن تو یه پلاستیک میدن دست مردم. 

یه اسفندی هم دود می‌کنند که احیاناً اگر ماسکی سالم در رفت با این وضعیت به فنا بره

تمام امیدم اینه چهار تا کشور درست درمون اروپایی کر ونا بگیرن ،حداقل واسه جون خودشونم شده بگردن دارو شو پیدا کنن وگرنه از ما جز دود کردن عنبر نسا و شیاف پنبه و روغن بنفشه کار دیگه ای برنمیاد

وقتی به اماد دودرصد فوتی نگاه کنی کاملا با یه ضرب و تقسیم مشخصه حداقل۱۵۰۰نفر درگیر و ناقل داریم.حتی ...

عزیزم من خودم پرستارم توی ایران ۲ درصد قوت معنی نداره چون یه دستگاه اکسیژن به سختی برای یک مریض تصادفی در شرایط عادی پیدا میکنیم و هزار جور اعزام با آمبولانس و اینا میشن تا یه دستگاه پیدا شه.حالا در نظر بگیر برای این همه مبتلا شده ها دستگاه نیست بالای ۹۰ درصد می میرن پیر و جوون هم نداره

ماهد پسر قشنگ مامان دوستت دارم