2777
2789
عنوان

کسایی که ساکن قم هستن بیان لطفا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 66 پست
من دوستم قمی هست دیشب چندبار زنگ زدم اول جواب نداد داشتم از دلهره میمردم براش تا بالاخره جواب داذ. ا ...

کاش کاش کاش قم رو قرنطینه میکردن و ویروس پخش نشده بود .ما با اندازه قم تجهیزات داشتیم ولی به اندازه ایران نه

متاسفانه یا مرگ دست جمعی پیش رو داریم فقط فقط فقط بمانید خونه و بیرون نییاید تنها راه نجاتتون همینه

ماهد پسر قشنگ مامان دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای 

اینا همه بیماری و کثافته 

لباس سفید پزشکی تر و تمیز بایستی بپوشن 

این چادر مشکی 

خدای من 

کی میخ.ایم عقل بگیریم 

اگه با ما بود و این ویروس فقط کشور ما رو گرفته بود یه دعا اختراع میکردم صبح و ظهر و شب به خودمون میدادن 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
کاش کاش کاش قم رو قرنطینه میکردن و ویروس پخش نشده بود .ما با اندازه قم تجهیزات داشتیم ولی به اندازه ...

والا همون یک شهر قم رو میگن برای پرستارا لباس مخصوص ندادن.متخصص های ریه که از تهران فرستادن اونحا بخاطر همین مسئله شبانه قم رو ترک کردن. تعداد زیادی از کسایی که مبتلا شدن اونحا از کادر درمانی بودن که مجهز نشده بودن. حتی رییس دانشگاه علوم پزشکی قم هم مبتلا شده

خداکنه هرچه زودتر این بیماری مهاربشه

خیلی سخته من استان گلستانم اینجاهم حرفای ضد و نقیض زیاد میشنویم که چندین نفر مشکوک بستری ان

یا اینکه نه اصلا اینجا نیومده

یا اینکه چند نفر مردن...

داداشم میگه دوستم دو هفته سرماخورده علایمم داشته رفته بیمارستان ازش تست بگیرن گفتن اصلا تو مشهد کیت نیس شما هم ک هنوز سرپایی برو🤐 البته مال چند روز پیشه. درصورتیکه ک خودم توی اخبار شنیدم شهرهای مشهد و اهواز و اصفهان و شیراز و تبریز و تهران براشون کیت فرستادیم تا لازم نباشه همه رو بفرستن تهران. 

بعد این قضیه مطمئن شدم اخبار فقط دروغ میگن.معلوم نیس چ غلطی میکنن.

مشهد و ک کلا منکر شدن اصلا کرو نا اومده مگه میشه؟

میخان تو حرم اعتکافم برگزار کننده بی سوادا

❤️
خداکنه هرچه زودتر این بیماری مهاربشه خیلی سخته من استان گلستانم اینجاهم حرفای ضد و نقیض زیاد میشنوی ...

همه جا رفته خود تبریز ۸ نفر بستری ان با تست مثبت  اما صداشو درنمیارن