2777
2789
عنوان

خانمای باردار تو روخدا بیاین کمکم

285 بازدید | 81 پست

من امروز شدم 8هفته یک هفته پیش ازمایش دادم فرستادم برا دکترم گفت کم کاری تروئید داری باید سریعا دارو بخوری کسی بوده مثل من و بچش سالم بوده باشه

بله من بچمم سالم و باهوش ماشاالله

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر شما کی فهمیدین تروئید دارید

قبل بارداری

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

عزیزم منم کم کاری تیروئید دارم از اول بارداری دارم قرص میخورم و الانم 29 ام و نی نیمم سالمه...نگران نباش با قرص کنترل میشه و اگ تا چند وقت بعد زایمانتم مصرف کنی کلا رفع میشه

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

سلام من 40و خورده ای روزم بود ک فهمیدم کم کاری داره و تا الان ک 35 هفتمه میخورم داروشم 62 ه ت شد ناشتا  نیم ساعت قبل از صبحانه و یکیشم یه روز در میون گفت یه ماه دیگه آزمایش بده ببینیم تیروییدت چطور شده ک من ندادم فقط تا الان قرص میخورم از یه خانم تو درمانگاه پرسیدم گفت تاثیری روی بچت نداره مهم اونه ک باید تیروییدش خوب کار کنه

هیچی به ذهنم نرسید  

آره عشقم من کم کاری داشت قرص لووکسین داد هر روز ناشتا کنترل شد .نترس

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂