2777
2789

من آخر نفهمیدم این ویروووس برا بچه ها خطر داره یانه؟

یکی میگه اصلا نمیگیرن

یکی میگه اگه بگیرن خفیفه

یکی میگه جزو گروه های پرخطرن

استرس دارم برا بچم

منم همینطور

بچم دوساله و نیمه اس

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از برادرم و عموم که پزشکن پرسیدم و خیلیم تحقیق کردم از نظر ابتلا پر خطرن اما از نظر مرگ و میر های ...

باردارا چه طور

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

عزیزم برای خطر داره شک نکن 

خوب بچه شما خدایی نکرده خفیف بگیره قطعا به شما که بزرگ سالی انتقال میده اونوقت تو بدن شما دیگه خفیف نیست 

البته به دور از همه خانواده ها باشه انشاالله 

کودکان زیر 5 سال و سالمندان و زنان باردار و افراد دارای نقص سیستم ایمنی و افراد دارای بیماری زمینه ای (قلبی و عروقی تنفسی) گروه های پرخطر بیماری کر ونا ویروس جدید 2019 هستند.

متن پیام وزارت بهداشت،دیروز برا همه فرستادن

من از برادرم و عموم که پزشکن پرسیدم و خیلیم تحقیق کردم از نظر ابتلا پر خطرن اما از نظر مرگ و میر های ...

مطمئنی؟یعنی اگه بگیرن خدانکرده طوریشون نمیشه؟

آخه هی میگن تو چین گزارش نشده از بچه ها

منم دیروز یه لیست خوندم از افراد پر خطر که زیر ۵ سال هم بودن 

در ضمن یه جا دیگه هم گفته بود خفیف میگیرن ولی همینکه انتقال میدن خطرناکه کلی آدم با سیستم ایمنی ضعیف و سن بالا هست پس خیلی مراقب باشید

منم نگران پسرمم 2 سال و نیمشه خودش هم اسم الذژیک داره وقتی سرما میخوره تنفسش افتضاح میشه

پسر منم 

کروپ داره

جوری که توی خواب نفسش بند میاد

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷