2777
2789

سلام دوستان .

ماه رجبه ماهی که ماه خداست و برای آمرزش گناهان و اجابت دعا .

از خدا بخوایم که به مردم ایران رحم کنه و سیل و زلزله و کرونارو از ما دور کنه و ظهور امام زمان عج را نزدیک کنه .

هرکسی میتونه تاچهل روز دعای توسل بخونه برای خودش خانوادش و مردم ... بسم الله ، اسمش رو بگه، فقط خواهش میکنم اگر میتونید ، خیلی ممنونم .

دعای توسل رو هم از بازار میتونید دانلود کنید با صوت فرهمند گوش بدین و دلاتون جلا پیدا کنه .

۱-پریانکا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خو نماز نمیخونم😭😭😭😭برام دعا کنید

اشکال نداره . دعای توسل رو ک میتونی بخونی عزیزم . بیا تو جمعمون ان شالله خدا کمکمون کنه دوست داشتی بگو اسمتو بنویسم توروز هروقت تونستی بخونولی حتما بخون . به معنیش که توجه کنی خیلی قشنگه به تک تک ائمه توسل میکنه و ازشون شِفاعت و کمک میخواد کوتاهم هست صوت قشنگی هم داره