2777
2789

قبلاً کتاب «جز از کل» رو خونده بودم و به هر حال چون یه کتاب نسبتا طولانیه منو هم خیلی درگیر کرده بود

امروز دوباره شروع کردم به خوندنش

داشتم توی نت چند تا نقد ازش می‌خوندم که به طور اتفاقی فهمیدم ۴۰ صفحه از این کتاب سانسور شده!! داشتم شاخ در میاوردم😧

حتی یه قسمتی رو تغییر دادن😧 خیلی ناراحتم😭😭

من خیلی درگیر داستانش شده بودم... حس میکنم با احساساتم بازی کردن😭

😑99 درصد کتابا اینطوین

زندگیمو باهنر شروع کردم/ادامشو با تاریخ پیش بردم/شعارم انرژی مثبته/وعدم به خودم چند سال دیگس/به خودم قوله خوشبختیو دادم/زندگیمو کتاب میکنم چون من یه نویسندم/عشقم دلیل نفسامه و ضربان قلبش ریتم ملودیم/جلو میرم به امید موفقیت/غم وجود نداره جایی که شادی نیست سکوته/99.9.9بهترین روزه/من یه فمنیستم

یه جاییش هست که جسپر از باباش می‌پرسه که آیا با مامانش ازدواج کرده بوده یا نه؟

توی ترجمش میگه آره ازدواج کرده بودیم

ولی در اصلش میگه: خدای من! ازدواج؟ من تا حالا حتی نزدیک alter (محراب کلیسا که برای ازدواج میرن اونجا) نرفتم!

می‌دونم این روابط اونجا آزاده‌ها ولی بازم وقتی خوندمش بهم ریختم

حس کردم آشفتگی درونی جسپر رو بهتر میتونم درک کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جاییش هست که جسپر از باباش می‌پرسه که آیا با مامانش ازدواج کرده بوده یا نه؟ توی ترجمش میگه آره ا ...

عه منم خوندمش نمیدونسم 

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

من ی کتاب ک میخوام بخونم در به در دنبالش میگردم ک سانسور نشده باشه

زندگیمو باهنر شروع کردم/ادامشو با تاریخ پیش بردم/شعارم انرژی مثبته/وعدم به خودم چند سال دیگس/به خودم قوله خوشبختیو دادم/زندگیمو کتاب میکنم چون من یه نویسندم/عشقم دلیل نفسامه و ضربان قلبش ریتم ملودیم/جلو میرم به امید موفقیت/غم وجود نداره جایی که شادی نیست سکوته/99.9.9بهترین روزه/من یه فمنیستم
خب آخه چرا تغییر میدن دیگه مگه چیَن اینا

چون جامعه اسلامی نمی پذیره متوجه هستی که؟

پیدا نمیشه آخه توی ایران که حتی زبان اصلیشونم سانسور شده‌ست

اره خب منم بزور کتاب گیرم میاد

چون جامعه اسلامی نمی پذیره متوجه هستی که؟

حتی به چیزایی مثل تجاوز اشاره شده بود

و بعضی کلماتو خیلی واضح بیان کرده بود

لااقل نمیشد فقط بگه ازدواج نکردیم

سر همین که کپ کردم الان. نمی‌دونم اون ۴۰ ص رو بفهمم چی میشه

حتی به چیزایی مثل تجاوز اشاره شده بود و بعضی کلماتو خیلی واضح بیان کرده بود لااقل نمیشد فقط بگه از ...

ایران همه چیش فرق میکنه😂