2777
2789
عنوان

کیا بی عشق ازدواج کردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 156 پست
من که یه عمری عاشق زنا شدم فقط🤦 همسرمم خیلی دوس دارم و جونمو واسش میدم بدون اغراق ادم فوق العاده ا ...

واقعا عاشق یک زن شدی؟

مثل حسی که به مرد

شکستی وجود نداره یا برنده می شم یا درس می گیرم👻🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اول ازدواج کردیم بعدش عاشق خانمم شدم 

قلب ما خانوما با آقایون ی کم متفاوته

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
چقد امشب دلگیره چقد غم رو دلمه یعنی مث گذشته اونم دلش گرفته یانه... ۶ سال گذشت کی میخواد فراموشم شه ...

می دونم کاملا درکت می کنم ، دوست داری فراموشش کنی و بهش فکر نکنی ... ولی معتاد فکر کردن بهشی 

فکر می کنی اگه بهش فکر نکنی کار بدی کردی 

منم اینطوری بودم ...

همه اینجوری نیستن

فک کنم همه اینجوری هستن

اوناییم که اینجوری نیستن قطعا فعلا با چالشهای آزاردهنده روبه رو نشدن

وقت مشکلات آدم خواه ناخواه میگه: اگه الان اووون جای همسرم بود....

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
چرا نبخشیدیش، چی کار کرده بود

ببینید عشق ما انقد رویایی بود ک همه حسادت میکردن همه

یکی ازدوستام ک ازماجرا باخبربود و شماره محمد روهم داش خیلی حسادت میکرد طوری ک عینن میگف کاش محمد عاشق من شه 

نزدیکای ولنتاین بود و من بعد کلاسام میرفتم دنبال کادو و این جیزا میخواستم حسابی سوپرایزش کنم واس این ک شک نکنه مبگفتم رفتم کتابخونه جعبه هدیه داده بودم برام بسازن ک دوست لعنتیم در حین این ک داشتم جعبه رو از اقاهه میگرفتم ازم عکس گرف و تولاین براش فرستاد اونم باورنکرد اماوقتی دوسه روز پست هم گفتم گتایخونم و دوستم تو بازار ازم عکس میگرف میفرستاد اومد بهم گف توبازار دیدمت بعد دوماه فهمیدم دوسنم راپورت داده انقد عصبی شدم ک هرچی دم دستم بود شکستم و دیگ نتونستم ادامه بدم 

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  
قلب ما خانوما با آقایون ی کم متفاوته

خوب اون ک اره ولی خوب خانمم قبل من عاشق نبوده اونم میگه بعد ازدواج خیلی عاشق تو شدم چون دوتایی مونم سنمون کم بود ک ازدواج کردیم

در انتظارآمدن کسی ک میدانی نمی آید،حماقت نیست،عشق است
می دونم کاملا درکت می کنم ، دوست داری فراموشش کنی و بهش فکر نکنی ... ولی معتاد فکر کردن بهشی  ...

باید با خودت به این نتیجه برسی که نع! دیگه نمی خوام بهش فکر کنم ... اون برا من تموم شد

شوهرم دوسم داره ولی من بود ونبودش فرقی نداره

چ بی رحمانه!!! 😔😔

خوب اون ک اره ولی خوب خانمم قبل من عاشق نبوده اونم میگه بعد ازدواج خیلی عاشق تو شدم چون دوتایی مونم ...

خداروشکر

خیلی عذرخواست خیلی قسمم داد خیلی افتاد بپام

لعنت ب من و غرورم

بیشتر ازاین ناراحت بودم ک چرا اجازه داده ب دویتم ک برای روز دوم و سوم هی بخواد راپورتمو بده

اخرین لخظه هیجوقت فراموشم نمیشه میگف بهار غلط کردم نکن بامن و خودت نکن اینکارو منو تو مال همیم عشق همیم رابطمون راحت نرسیده ب اینجا راحت تموم نکن

لعنت ب بچگیم وای

می دونم کاملا درکت می کنم ، دوست داری فراموشش کنی و بهش فکر نکنی ... ولی معتاد فکر کردن بهشی  ...

خاطرات خیلی شیرینن گاهی انقد غرقشون میشم ک میبینم اذان صبحه

روزی ک تصادف کردمو هیچیم نشده بود اما اون خودشو نابود کرده بود هزار بار برای اولین بار سرمومیبوسید و میگف مگ نگفتم مراقب باش

چرامراقب نبودی بهار 

اگ چیزیت میشد من چیکامیکردم لعنتی

بهار قول بده ازاین ب بعد بخاطر من مواظب باشی

کحاس ببینه خیلی وقته یادم میره مولظب باشم