2777
2789
عنوان

شما جای من باشید چیکا میکنید

68 بازدید | 5 پست

با خواهر شوهرم قهرم یه سالی میشه شایدم بیشتر. باهاش قهر نیسم اون نمیحرفه. یه بحث بینمون شد به صورت پیامی.. .دیگه اون کینه گرفته. خیلی کینه ای هم هس و بسیار مغرور.. تو عقده با شوهرش خونه مجردی گرفتن.. حالا هر چی میخاد میره به مامانش میگه مامانش میاد از من میگیره واسه اونا. منو مادر شوهر یه جا زندگی می‌کنیم... هر دفه میومد انقد اعصابم خورد میشد.. اگه من بدم که وسایلامم بده دیگه نیاد نگیره.. یه بار چهار پایمو برده بودن بعد چن روز آوردن. آورده پشت در خونم گذاشته بدون اینکه چیزی بگه. یه تشکر خشک و خالی نکردن..این اخریام اومدن دنبال ماهیتابه چدنم. بازم به مادر شوهرم گفته بود دیگه صبرم تموم شد رفتم به مادر شوهرم گفتم. هی میخاست دفاع کنه از داماد و دخترش

نده خب با زبون خوش بگو شرمنده فلان چیزو خودم لازم دارم الان

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول میگفتی من که بدم وسایلمم بده بره بخره

روم نمیشد بگم. بعدشم گفتم یه بار میگه دو بار میگه.. خودش باید یفهمه. با من نمیحرفی وسایلم نگیر دیگه. 

روم نمیشد بگم. بعدشم گفتم یه بار میگه دو بار میگه.. خودش باید یفهمه. با من نمیحرفی وسایلم نگیر دیگه. ...

بگو خودم لازم دارم

وا خوب از مادرش وسیله بگیره

نداره بره بخره 

یعنی چی روم‌نمیشه یکم مثل خودشون پرو باش که سوارت نشن بلانسبت