2777
2789

بچه ها نی نی مون ظهر به دنیا اومده میگن توی سرش اب جمع شده پشت کمرش ی قده هس به نظرتون بچه پسر عموم می میره؟

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا پ چرا تو سونو نگفتننننن😓😓😓😓😔😔😔

چرا گفتن

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

ای خدا😢😢😢😢

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

سلام اولا ک ب عنوان یک مادر جمله درستی راجع ب بچت بکار نبردی ثانیا احتمالا با توجه ب گفته هاتون ترکیبی از هیدروسفالی و اسپاینا بیفیدا دارن ک اونم طی چند مرحله جراحی اموان بهبودی هست 

اخی عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی دعا کنید زودتر بمیره 😥یکی از دوستام دقیقا بچه ش این شکلی دنیا اوند یه غده پشت کمرش زده بود بیرون میگفتن اب مغزه شه اینجا جمع میشه صورتش مثله فرشته بود تا یکسالگی موند فوت کرد بعد اون مامانش الان یه دوقلو داره