2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین نی نی مون داره میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 23 پست
ما دکتریم پدر و مادرش باید پیگیر باشن نه شما

اخع هم پسرعمومه هم برادر شیریمه

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
چند ماهه دنیا اومده مگه؟

ظهر ب دنیا اومد هش ماهه ب دنیا اومد

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه از طریق سونو تو جنینی میبینن و تشخیص میدن برای اینه که مثلا بشه سقط کرد بچه رو قبل تولد؟ یا صر ...

اره گفتن سقط کنین دور شده بود ولی گفتن باید دیه بدین قتل محسوب میشه 

پس اجازه سقط میدن، انشاالله که مشکل خاصی متوجه این طفل معصوم نباشه و براحتی یه زندگی طبیعی و سالم دا ...

میگم ب دنیا اومه این مشکلو داره الان گفتن میخوان دستگاه روش بردارن

میگم ب دنیا اومه این مشکلو داره الان گفتن میخوان دستگاه روش بردارن

میدونم دنیا اومده الان، منظورم اینه اون موقع که تو شکم مادرش بود مادر خبر داشت از مشکل جنینش، و در عین حال اجازه سقط هم داشت 

میدونم دنیا اومده الان، منظورم اینه اون موقع که تو شکم مادرش بود مادر خبر داشت از مشکل جنینش، و در ع ...

اره شیش ماهگی فهمیدن