2777
2789
عنوان

ازدواج با استاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3536 بازدید | 41 پست

شما که بچه 18 ماهه دارین و متاهل بودین. چطور شد من نگرفتم

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخ کاراگاه

اخه یه نفر دیگه هم قبلا تامیک ازدواج با استاد زده بود ۲۰ سال اختلاف سنی داشتن خاستم ببینم ایشونن چی شد آخرش

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
اخه یه نفر دیگه هم قبلا تامیک ازدواج با استاد زده بود ۲۰ سال اختلاف سنی داشتن خاستم ببینم ایشونن چی ...

نه ما اون موقع ده سال اختلاف سنی داشتیم نه بیست سال خخخ

داداچ سوتی دادی  اشکال نداره پیش میاد😂

ما اون موقع نزاشتیم کسی بفهمه تا دیشب که دوستم گفت اکر دانشگاه می فهمید حتما باید یا درستو حذف می کردی یا با یه استاد دیگه ادامه می دادی خواستم بدونم واقعیت داره؟ 

داداچ سوتی دادی  اشکال نداره پیش میاد😂

چی شد؟ 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

الان اینو از همون استادتون بپرسین بهتون میگه جوابشو،استادم شد شوهر اخه

من بهش نگفتم اخه خیلی گیره تو مخ می ره ولی واقعا حق با شماست استادم شد شوهر خخخخخ

نمیشه که خخخخ

چرامیشه ماگفتیم لطفااسم هامون قیدنشه ونشد😁بعدسه سال شوهرم رفت نوشت اسم هامون رو😁

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗