2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بقایا دارم با هیچی دفع نشده فکر کنم برام کورتاژ بنویسه

من گیاه بومادران و مریم گلی و سیاهدانه و رازیانه باهم دم کردم خوردم تو حموم هم زیر دوش داغ رفتم خیلی تاثیر داشت هی بقایا میفتاد ولی هنوز یکم مونده

یعنی نرفتی کورتاژ دکترم هر سه روز یه بار منو می‌فرسته سونو اگه نرم دفع میشه؟

واسه من دفع شد جنین نه بقایاش مونده بود چون خونریزی داشتم دکتر سنو دادگفت بقایای جنین مونده کورتاژ منم ترسیدم بچه اولم بود گفتم نکنه بچه دارنشم اویشن دم کردم خداشاهده شب دردشدید مثل زایمان گرفتم وخونریزی شدید ببخشید چند تاتکه تکه ازم افتاد وتمام

منتظر روزای بهترم ✌
من دو روزه قلب جنینم ایست کرده تو 8 هفته یه ذره لکه هم ندارم. نمیدونم چی بخورم خونریزی بیاد 🙁دکتر گ ...

به من دارو سقط داد خونریزی شدید کردم اگه بهت داروی سقط دادن به هیچ عنوان تو خونه نخوری برو بیمارستان .من داشتم میمردم

من گیاه بومادران و مریم گلی و سیاهدانه و رازیانه باهم دم کردم خوردم تو حموم هم زیر دوش داغ رفتم خیلی ...

من همه ی این کارارو کردم اصلا تاثیر نداشت اخه خونریزیم قطع شده خیلی وقته واسه همین متیل هم تاثیر نکرد سی تا دکتر داد

یهو دیدی خوردمت😏
برای بقایای سقط دارو هستش به اسم مترژین باید تحت نظر پزشک مصرف کنید تا بقایا دفع بشه 

دکتر به من داد هرچقدرم گفتم خونریزی ندارم گفت مهم نیست مصرف کردم سه ورق هیچی به هیچی فقط ببخشید گلتب به روتون ترشحات ابکی مثل شیر اب ازم میاد در حدی که پد خیس بشه

یهو دیدی خوردمت😏