2777
2789
عنوان

بدویین بیاین تاپیک جاری اوردم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 106 پست
بچه ی من خودش اون خرفو زده از روی بچگی منکه یادش ندادم ولی جاریم خودش شیرو باز گزاشته بودوراحت داشت ...

خب بچه جاریتم خودش شیر آب و باز نکرده و فقط و فقط 3 سالشه چرا مستحق دعوا میدونی طفل معصوم 3 ساله رو ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بچه جاریتم خودش شیر آب و باز نکرده و فقط و فقط 3 سالشه چرا مستحق دعوا میدونی طفل معصوم 3 ساله رو ...

شوهرم بادعواکردن اون داشت ب مادرش میفهموند کارت زشته بده نمیتونست ک یهو ب اون بگه اونوقت شایددعوامیشد اتفاقا جاریمسلیته ی حسابی امادیشب چون مقصربود ساکت‌موند

خوب کرد اخطار داد

ببین اگه دیدار خط خطی میکنه شوهرت اجازه نداره چیزی بگه چون خونه پدرشه نه اون

ولی آب یه مساله حیاتی و همگانیه

مخصوصا تو این بی آبی

استفاده از آب فقط به جاریت مربوط نیس به کل مردم مربوطه 

بازم خواست آب هدر بده اخطار بدید ولی کمی مهربون تر

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
شوهرم بادعواکردن اون داشت ب مادرش میفهموند کارت زشته بده نمیتونست ک یهو ب اون بگه اونوقت شایددعوامیش ...

عذر بدتر از گناه 

بچه 3 ساله شد وسیله اینکه مادرش بفهمه کارش اشتباهه؟؟

مطمینی فقط دلتون به حال آب سوخته و کلت حرص از جاریت ندارید تو دلتون؟؟

همه دوستانی که میگن بچه نباید پررو بشه و فلان 

من نمیگم اجازه میداد بچه هر کاری دلش خواست بکنه 

میگم عموشه میرفت بعلش میکرد میاورد با یه چیز دیگه سرگرمش می کرد بعد به جاری میگفت آب برا بازی نیست 

بچه فقط 3 سالش بوده 

اگه شماهم جای شوهرم بودین میفهمیدین،جاریم اینکه دارن خرجشومیدن وظیفه میدونه نه لطف میگه پسرش.ن پول ن ...

عزیزم طبق قانون وظیفه پدرشوهرته در نبود شوهر خرج عروس و نوه بده

لطف نیس

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
عذر بدتر از گناه  بچه 3 ساله شد وسیله اینکه مادرش بفهمه کارش اشتباهه؟؟ مطمینی فقط دلتون به حا ...

نه من اصلا زیاد باهاش برخوردی‌ ندارم نه من میرم خونش نه اون میاد خیلی زبون داره من دربرابرش هیچم بی ادبم هست حالا الان وقت ندارم بعدا تاپیک میزنم از بی ادبی هاش

شوهرم بادعواکردن اون داشت ب مادرش میفهموند کارت زشته بده نمیتونست ک یهو ب اون بگه اونوقت شایددعوامیش ...

آدمهایی که بچه رو وسیله میکنن و دعواش میکنن تا یکی دیگه ناراحت بشه ضعیفن چون نمیتونن مستقیم با خود طرف دعوا کنن و گناه هم به گردنشون میمونه

نه من اصلا زیاد باهاش برخوردی‌ ندارم نه من میرم خونش نه اون میاد خیلی زبون داره من دربرابرش هیچم بی ...

بعد شوهر شما جرات نداشته به خودش که پرو و بی ادبه چیزی بگه بچه رو دعوا کرده که حال اون و بگیره 

بابا مستقیم با خودش حرف بزنید تا از پرویش کم شه چرا می‌ترسید ازش 

بعد شوهر شما جرات نداشته به خودش که پرو و بی ادبه چیزی بگه بچه رو دعوا کرده که حال اون و بگیره  ...

شوعرمم اصلا باهاش حرف نمیزنه یه چیزی بگی با پرویی و بی ادبی جواب‌میده دیشبم ک شوهرم ب بچش گفت چراشیرو باز گزاشتی بدوبیاپایین سریع حاریم گفت دعواش نکن الان گریه میکنه میخواست بازی کنه منم میخوام شام بخورم شوهرمم فقطگفت کی میخواد پول ابو بده رفت گزاشتش زمین