الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وظیفه شونه که در نبود شوهرش به عروسشو نوه اش برسه کار زیادی نکرده که!!!!!! باید عروسش دستشو حلو غریبه دراز کنه؟؟؟ اینجوری خوشت میاد؟؟؟؟ منم نگفتم کار حاریت درست بوده که ، شوهرت میتونست بدون کنایه و با زبون خوش تذکر بده
واقعا که متاسفم . همین حرف با زبون هم میتونستید بگین بهشون جاریت الان شوهرش نیست یه بجه هم گردنشه ...
یعنی چی چه ربطی داره.هرکی شوهرش سر کاره باید بچه شو لوس کنه؟بچه ها یه بار کاری انجام بدن عادت میکنن.خب اب بازی چه سر گرمی داره
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
وظیفه شونه که در نبود شوهرش به عروسشو نوه اش برسه کار زیادی نکرده که!!!!!! باید عروسش دستشو حلو غریب ...
اصلا اینجوری نیست وشوهر این خانم رفته کار کنهو داره برای زن و بچه ی خودش پول در میاره چرا باید پدر شوهر بیچاره خرجشو بده.همینکه پدر شوهرش لطف کرده خونه در اختیارش گزاشته که تو این گرونی کرایه نده خیلیه.خود شوهره باید پول بفرسته براشون
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
استارتر من مهمون داشتم بچه خیلی مامانشو اذیت می کرد منم یه کمی اسباب بازی گذاشتم تو سینک گفتم بشور اون بچه شیرو باز کردو سرگرم شد حتی به این فک نکردم که اسرافه دوس داشتم به مهمونام خوش بگذره