2777
2789
عنوان

بدویین بیاین تاپیک جاری اوردم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زبون خوش منظورمه نه با کنایه و دعوا!!!

زن گنده ای ک داره از محبت دیگران سو استفاده میکنه و همچین کار مزخرفی انجام داده بهتر ازین نمیشد بهش گفت!! خودش عقلش نمیرسیده یعنی؟!! 

الان۸ ماهه پدرشوعرم خرجشونومیده ماشاا..۴نفرن بچش هنوز پوشکه فکرکن ازشیرمرغ تاجون ادمیزاد براش تهیه‌م ...

خب بکنن عروس و نوه اشونه غریبه نیستن که 

پس زنه تنها رو ول کنه 

بعد حالا ولش کنه جاریت بیاد تاپیک بزنه فحشه که میکشید به خانواده شوهرش 

الان۸ ماهه پدرشوعرم خرجشونومیده ماشاا..۴نفرن بچش هنوز پوشکه فکرکن ازشیرمرغ تاجون ادمیزاد براش تهیه‌م ...

وظیفه شونه که در نبود شوهرش به عروسشو نوه اش برسه کار زیادی نکرده که!!!!!! باید عروسش دستشو حلو غریبه دراز کنه؟؟؟ اینجوری خوشت میاد؟؟؟؟ منم نگفتم کار حاریت درست بوده که ، شوهرت میتونست بدون کنایه و با زبون خوش تذکر بده

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
واقعا که متاسفم . همین حرف با زبون هم میتونستید بگین بهشون جاریت الان شوهرش نیست یه بجه هم گردنشه ...

یعنی چی چه ربطی داره.هرکی شوهرش سر کاره باید بچه شو لوس کنه؟بچه ها یه بار کاری انجام بدن عادت میکنن.خب اب بازی چه سر گرمی داره 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
زن گنده ای ک داره از محبت دیگران سو استفاده میکنه و همچین کار مزخرفی انجام داده بهتر ازین نمیشد بهش ...

بعصی وقتها بچه ها یه چیرایی رو میخوان که آدم محبوره بهش بده، اینم شیر اب باز کرده بچه دودقه سرگرم شه ،چیش بو بوده؟؟؟ 

بعدم انگار شوهره منت گذاشته سر زنداداشش که داریم‌خرجتونو میدیم

میدونی خودشم زبونش کوتاهه چون خرجشو شوهرمو پدرشوهرم میدن

چرا حس میکنم یجوری با لذت هی میگی خرجشونو پدرشوهرو شوهرت میدن؟ 😓😓😓 اصلا درست نیستا... زندگی واسه همه بالا پایین داره... 

وظیفه شونه که در نبود شوهرش به عروسشو نوه اش برسه کار زیادی نکرده که!!!!!! باید عروسش دستشو حلو غریب ...

اصلا اینجوری نیست وشوهر این خانم رفته کار کنهو داره برای زن و بچه ی خودش پول در میاره چرا باید پدر شوهر بیچاره خرجشو بده.همینکه پدر شوهرش لطف کرده خونه در اختیارش گزاشته که تو این گرونی کرایه نده خیلیه.خود شوهره باید پول بفرسته براشون

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
یعنی چی چه ربطی داره.هرکی شوهرش سر کاره باید بچه شو لوس کنه؟بچه ها یه بار کاری انجام بدن عادت میکنن. ...

سرکاره یه روزه خیلی فرق داره با چند ماااااه .بعدم بچه با دو دق آب بازی لوس نمیشه و عادت نمیکنه

استارتر من مهمون داشتم بچه خیلی مامانشو اذیت می کرد منم یه کمی اسباب بازی گذاشتم تو سینک گفتم بشور اون بچه شیرو باز کردو سرگرم شد حتی به این فک نکردم که اسرافه دوس داشتم به مهمونام خوش بگذره