2777
2789
عنوان

حس درون

97 بازدید | 12 پست

دخترای بابایی

تاحالا شده توی دوران مجردیتون از باباتون بدتون بیاد؟

من عاشق بابام بودم ولی ی مدته اینجوری شدم

مال سن هست یا من مشکل دارم؟

در این دنیا دل بی غم نباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.هیچوقت نشده.ازش دلخور شدم اما بدم نیومده

آره عزیزم پیش آمده دلخور بشم ولی گذ یه. اینجوری بگم سایه پدر بالا سرت باشه حالا معتاد باشه. بدون پدر همه میخوان آقا بالاست بشن. ابهتت از بین میره

آره عزیزم پیش آمده دلخور بشم ولی گذ یه. اینجوری بگم سایه پدر بالا سرت باشه حالا معتاد باشه. بدون پدر ...

مرسی گلم

حرف مامانم هم همینه ولی می خوام بدونم بقیه هم اینجوری شدن تاحالا؟ 

چرا نمیتونی باهاش صحبت کنی

چرا باهم صحبت کردیم ولی حرفش برام غیر منطقی هست

مامانم هم غیر منطقی بودن حرفاش روتایید کرد

آخه فکر کردم شاید من برداشت اشتباه کردم

چرا باهم صحبت کردیم ولی حرفش برام غیر منطقی هست مامانم هم غیر منطقی بودن حرفاش روتایید کرد آخه فکر ...

چی بگم. اگه مشکلت میگفتی سرچیه بهتر میتونستم درکت کنم. ولی پدر مادر صلاحمون میخوان همیشه بدل نگیر هیچوقت حرفاشون را

[QUOTE=125776061]چی بگم. اگه مشکلت میگفتی سرچیه بهتر میتونستم درکت کنم. ولی پدر مادر صلاحمون میخوان همیشه بدل نگیر هی ..

اره راست میگی ولی مشکلم یه دونه نیست

بزرگترینش این هست که بابام وکل فامیل چه مامانی و چه بابایی

همه پسر دوست هستن واصلا دختر رو آدم حساب نمیکنن

واین موضوع من رو خیلی آزار میده حتی طرز صحبت کردنشون بامن فرق داره نسبت به برادرم 

[QUOTE=125776061]چی بگم. اگه مشکلت میگفتی سرچیه بهتر میتونستم درکت کنم. ولی پدر مادر صلاحمون میخوان ...

ماها باید قبول کنیم چنین چیزهایی وجود داره وبا این حال خودتو نباید از تا بندازی. همیشه خوب رفتار کن. این تفاوت گذاشتن ها یک روزی تمام میشه. خانم داداشت اونو میبره سمت خانوادش و دختره دلسوز پدر مادر شه. پس یکم تحملتو بالا ببر. تازه بهتر باش باهاشون و خودتم به برادرت توجه کن. شاید بعضی خانواده ها جا افتاده که روی دختر باز نشه به پدرشون. رگ خواب پدر مادرتو بدست بیار. بهترین گزینس. وقتی میوه می‌خره برو استقبالش تشکر کن. بگو وای چقدر دلم میخواست. یا دست و پای بابا مامانتو ببوس