2777
2789
عنوان

کرووونا ویروس عاقل

225 بازدید | 16 پست

امروز خواهرم میگفت چه ویروس عاقلی هر سال دم عید جوش بی پولی رو میزدیم، حسرت خرید داشتیم 

امسال هیچ کس جرات بیرون رفتن نداره، امسال اونایی که پولداران هم خرید ندارن، 

خواهر زاده دیگم گفته امسال که به خیر گذشت، پس انداز کنیم برای سال بعد بترکونیم 

خدایا چقدر از حال خانوادم غافل بودم

دلم با حرفاش لرزید 

یعنی منی که ناراحتم چرا خریدام کنسل شد 

خواهرم پاره تنم، دلش خوش شده که امسال بهانه داره برا خرید نکردنش 

خدایا خودت هممون و کمک کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم فقط چندین نفرن نرن خرید 

بازار کت افتضاح شلوغه همچنان

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

حداقل کاری که هر کدوم از ما در شرایط فعلی باید انجام بدیم اینه که جز برای موارد ضروری از منزل خارج نشیم که قبل از اپیدمی بیماری تو کل کشور شرایط کنترل شه

در مقابل فداکاری پزشکان و کادر درمان که خط مقدم مبارزه با بیماری هستند تو خونه موندن کمترین و البته موثرترین کمک ما برای سلامتی خودمون و جامعمون هست ❤️❤️❤️❤️

ما که تو خونه ایم از بازار خبر نداریم  واقعا هستن کسایی که دست از خرید نمی کشن

من مامانم به خاطر شغلش مجبوره مدام بره بیرون از اون سمت میره 

میگه قفله قفله بازار

بت خودمون رحم نمیکتیم

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
قضاوت نکردم امیدوارم زندگیش روبه راه بشه و به خواسته هاش برسه ولی خب الان پای جون بچه هاش وسطه بنظرم ...

از آمدن کروونا خوشحال نیست، از این که بهانه داره برای خرید نکردنش خوشحال، از اینکه مثل سالای قبل استرس نداره خوشحال، وگرنه استرس‌ش برا این بیماری از همه بیشتر، می گه اگه خانواده من دچار بشن ندارم که تقویتشون کنم، ندارم که خرج کنم براشون 

از آمدن کروونا خوشحال نیست، از این که بهانه داره برای خرید نکردنش خوشحال، از اینکه مثل سالای قبل است ...

الهی بگردم برای دل خواهرت

خدایا هیشکی و در هیچ کجای جهان اینجوری شرمنده بچه نکنه ، واقعأ سخته ، درکشون میکنم

خواهرتو درک میکنم

بچه بودم و نمیفهمیدم و مادرم پول نداشت

چند سالی ایام عید با محرم همزمان شده بود

هر وقت میگفتم چیزی بخر میگفت امسال محرمه هیچکی چیزی نمیخره

بزرگ شدم فهمیدم چقدر خوشحال بوده از این همزمانی

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم