2777
2789
عنوان

شما هم نا امید شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 54 پست

نه من روحیم خیلی خوبه .تاوقتی اتفاق بدی واسم نیفتاده واسه چی خودمو ببازم.اره مشکلات اقتصادیو هست اجاره ماهی از500 شد برامون750 ولی باز هم میدیمش .خدا بزرگه .گرسنه نمیمونیم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا خودتو اذیت می‌کنی بدترین چیز همین استرس هاس بیخیال راحت بشینید خونه خوش باشید من که یادمم ...

نه عزیزم استرس ندارم...کلا سر شدم اصلا دیگه برام زندگی مهم نیست انگار انگیزم از دست دادم حال هیچیو ندارم...یه عمر هی پس انداز کنی از خرجات تفریحات بزنی بعد بفهمی جون ادما به یه ویروس بنده....بعد بفهمی همینطور ک تو پول درمیاری همه چیز میره بالاتر....فک کنم تو خواب ما خونه بخریم

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید

ناامید نه،ولی خیلی ناراحتم چون امسال اولین سالی بود ک بادخترم عید جشن میگیربم دوست داشتم بریم گردش و تفریح و مسافرت ک نمیشه

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
من ۹ماهه پدرم فوت کرده از زمان آسمانی شدن پدرم تاالان ناامیدم خسته ام اینگار دارم توهوا زندگی میکنم ...

دقیقا. من کفش رو بجای جا کفشی گذاشتم یخجال از صب تا الان دارم یخجال میشورم. گیج شدم کلا با این سرفه هام

💕 ✨TURK GIRL✨ 💕
     منکه ازاسترس همش نفسم میگیره احساس یاس دارم احساس میکنم دنیاداره به آخرمیرس ...

وای دقیقا...حتی دنیا هم به اخر نرسه دیگه به درد نمیخوره...

بخدا از وحانی بهتر بود     دوره اون کار بود ساخت سازدبود   سیب زمینی رو نمیخریدن &nbs ...

بخدا قبول دارم حرفتو....

وای یعنی میبشه اینطور بشه؟

انشاءالله😍❤باید دعا کنن همه و اینقدر ناامید نباشیم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نه عزیزم استرس ندارم...کلا سر شدم اصلا دیگه برام زندگی مهم نیست انگار انگیزم از دست دادم حال هیچیو ن ...

به نظرم موبایلو کنار بزاری استرست کمتر میشه.همه اینا به خاطر ترسیه و اضطرابیه ک پیاما وارد میکنن.ادم باید رعایت کنه بهداشتو ولی نه انقدر ک ادمو میترسونن.دوحالت داره 1.شاید تو میخوای هیچ وقت نگیری این بیماریو پس براچی اوقات الانتو خراب کنی تو ک نمیگیری....2.قراره بگیری پس الان از اوقات باقیمانده عمرت لذت ببر...درهر دوصورت عمرتو به فکر بیخود تباه نکن

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم