2777
2789
عنوان

شما هم نا امید شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا حال این روزای من ، نگاه دخترام میکنم قلبم میلرزه 😢

من حتی از خانوادمم دورم...شهر غریب...

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید
پایه گندکاری همین اقا بودن

بخدا از وحانی بهتر بود     دوره اون کار بود ساخت سازدبود   سیب زمینی رو نمیخریدن  مموتی خرید از کشاورزا  داد به مردم    الان سیب هلو رو ندیدی زیر خاک کردن

❤gk❤متولد 1378/10/4❤sportoto super lig❤

مشکلات همیشه بوده و هست    نباید ناامید شد  ب قول چگوارا شاد بودن تنها انتقامیست که از زندگی میتوان گرفت

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من ۹ماهه پدرم فوت کرده از زمان آسمانی شدن پدرم تاالان ناامیدم خسته ام اینگار دارم توهوا زندگی میکنم یه حالیه که توصیف نداره ، همه چی یادم میره میرم در یخچال و باز میکنم درحالیکه توکمد کار داشتم ، ظرف خالی بجای اینکه بزارم تو کابینت میزارم تو یخچال   

برای شادی روح پدرم صلوات

روزا خوبم 

شبا استرس میگیرم 

مخصوصا اگه نصف شب از خواب بپرم 

به همه اینایی که گفتی + خیلی چیزای دیگه فکر میکنم حالم خیلی بد میشه مثل دیشب دو شب از خواب پریدم  هفت و نیم صبح خوابیدم🙁

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من حتی از خانوادمم دورم...شهر غریب...

سخته ، انشاا... خدا خودش رفع بلا کنه از سر همه ی مردم دنیا

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻