2777
2789

اولین روزی که پریود شدین؟؟

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههههههه اخه خاطره ی خوبیه ک تعریفشم کرد😩😩😩😩

من الان دردشو دارم داره شرو میشه

حالم از هرچی درده بهم میخوره اح احححححح

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
بزار برم گوشیمو شارژ کنم میام میگم😁 دو ساعت صبر کنی اومدم🙃🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

باشع باش 2ساعت صبر میکنم

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

هیچی ماه رمضون بود سحر دیدم ولی فک نمیکردم پریود شدم نمازم خوندم😂😂بعد فردا صبحش دیدم قضیه جدیه به مامانم گفتم و زدم زیرگریه اخه کوجولو بودم ۱۱ سالم بود

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰

اه اخ اخ نگو دلم خونه اگه بگم میمیرین ازخنده تا دو هفته نوار بهداشتی رو برچپخ میزاشتم همه خون ها هی میچسبید به شورت وشلوار ام خواهشن این موضوع رو به دخترا تون یاد بدین خیلی بد بود اون دوران 

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔

کلاس چهارم ابتدایی بودم خرداد بود امتحان علوم داشتم

صبح با مادرن رفتیم محل کارش که یه نیم ساعت یک ساعت بعدش منم ببره مدرسه منم داشتم علوم میخوندم 

رفتم دستشویی داخل محل کارش یهو جیغ و داد از داخل دستشویی که مامان خوووووون وااااااای خووووووون😂😂😂😂😂😂😂😂

اتفاقا همین الانم پری شدم😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
سرکلاس شیمی اول دبیرستان بودم رفتم توالت مدرسه دیدم عه  .. .... فقط خوشحال بودم که آخجون نماز ن ...

چ باحال تعریف کردیا