الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یسوال: بعد از رابطه ازم لکهای قهوه ای اومد یکی دوساعت بعدشم رفتم دستشوی دوباره یذره اومد ماه پ ...
عزیزم نمیخوام الکی امیدوارت کنم اماشایدبارداری من الان مدتهاست تواقدامم این ماه نمیدونستم باردارم بعدرابطه لک قهوه ای خیلییی کم درحدی ک رودستمال کاغذی معذدت میخوام پیدابود...منم جرات نداشتم بی بی بزنم ازبس بی بی منفی دیده بودم ولی شکرخدابارداربودم ان شاالله قسمت شما...اماحالاهمش غصه میخورم ک چرا حالت تهوع ندارم نکنه خارج ازرحمی زبونم لال
عزیزم نمیخوام الکی امیدوارت کنم اماشایدبارداری من الان مدتهاست تواقدامم این ماه نمیدونستم باردارم بع ...
خوووشبحالت برا منم دقیقا همین رو دستمال مشخص بود فقط. ایشالله بسلامتی بغلش کنی. ن اکثرا اطرافیای من حالت تهوع نداشتن و الانم بچشون صحیح و سالم.خدا حفظش کنه برات😍😍😍