الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکل منم این خیلی استرس دارم از روزی که اقدام میکنم روزشماری میکنم تا موعدم
به خدا منم هر ماه هنش استرس استرس همش بی بی منفی دقیقا وقتی بیخیال شدم پریودم عقب افتاد گفتم بازم منفیه دیگه چرا الکی بی بی بزنم بخوره تو ذوقم ۵ روز از پری گذشت دیدم نه خبری نیست رفتم بی بی زدم یهو پرررنگ شد دقیقا وقتی که بیخیال بیخیال بودم باردار شدم شما هم بیخیال باشین
مشکل منم این خیلی استرس دارم از روزی که اقدام میکنم روزشماری میکنم تا موعدم
عزیز اصلا نباید توفکرش باشی خودتو بزن توبیخیالی باردار میشه هر چی توفکر باشی بدترمن خودم همین طوربودم چهارماه عروسی گرفته بودم همش تو فکر بود انتظار پریدی میکشیدم که باردار باشم دیدم تواین چهارماه همش دقیق پرید میشدم ماه ینجم بیخیال شدم ده روز از پریدی گذشت تست دادم منفی بود ازمایش خون دادم منفی بود همه گفتن برو دکتر دارو بده پرید بشی خودم گفتم هر وقت پرید شدم بعداز 17روز دیدم نشدم دوباره تست گذاشتم دیدم حامله ام تا 17 روز معلوم نشد من حامله ام حتی ازمایش خون بعداز 17 روز نشون داد
فقط سمت راست شکمم گاهی تیرمیکشه وضعف دارم هبچ علامتی از تهوع و این چیزاندارم خیلی میترسم
یسوال: بعد از رابطه ازم لکهای قهوه ای اومد یکی دوساعت بعدشم رفتم دستشوی دوباره یذره اومد ماه پیشم پری نشدم_۱۹بهمن باید میشدم_ دکتر و سونو رفتم هیچ مشکلی نداشم. بنظرتون اون لکها برای چیه نگرانم😟