2777
2789
عزیزم اصلا نترس منم اصلااا حالت تهوع ندارم رفتم صدا قلبشم شنیدم همه چی هم نرمال بود دکتر گفت بدن با ...

خداازدهنت بشنوه دعاکن برامنم اگه بدونی چقداسترسِ اینو دارم ک بچم خدایی نکرده مشکل داشته باشه...آخه من علائم ندارم ...موقعِ پریودم فقط دل دردو کمردردداشتم اما پریودنشدم وعقب انداختم تایه هفته این دردوداشتم بعدالان کامل قطع شده فقط سمت راستم خیلی خفیف گاهی اوقات یکم تیرمیکشه.رفتم دکتر متخصص داخل مطبش سونوکرد گفت پنج هفته ای دوهفته دیگه برو سونوقلب گفت تاره باردارشدی(شنبه رفتم)دقیقا دکترم همون سمت راستم ک دستگاه رو گذاشت گفت ۵هفته ای ...حالاخیلی دلواپسم...میگم اگه زبونم لال خارج از رحمی بود بااون سونو دکترمتوجه میشد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوووشبحالت برا منم دقیقا همین رو دستمال مشخص بود فقط. ایشالله بسلامتی بغلش کنی. ن اکثرا اطرافیای من ...

عزیزم ان شاالله ک بارداری ب حق فاطمه زهرا...من انقدناامیدبودم ک همش میگفتم یعنی بی بی چک مثبت وجودداره؟؟؟نمیدونی هربارک پریودمیشدم چ اشکی میریختم...اینبارجرات نداشتم بی بی بزنم کلی گذشت تازدم اونم ازسرناامیدی وقتی مثبت شد نمیدونی چ حالی شدم برات اون حال وآرزومیکنم...ازرحمت خداناامیدنشو...حالاک حامله ام غصه میخورم چراتهوع ندارم آدمی کلا نگرانِ

خداازدهنت بشنوه دعاکن برامنم اگه بدونی چقداسترسِ اینو دارم ک بچم خدایی نکرده مشکل داشته باشه...آخه م ...

اصلا نگران نباش بد به دلت راه نده منم عین شما هیچ حالتی ندارم  اتفاقا دکتر گفت برو از بارداریت لدت ببر که حالت تهوع نداری  استرس برا جنین مثل سم میمونه بهش فکر نکن همه چی نرماله عزیزم

عزیزم ان شاالله ک بارداری ب حق فاطمه زهرا...من انقدناامیدبودم ک همش میگفتم یعنی بی بی چک مثبت وجوددا ...

عززززیییییییزززز دلمممممم خدا از دهنت بشنوه😍😍😍منم هربار ک پری میشدم کلی ناراحت بودم ولی بازم توکل ب خدا هرموقه بخاد بهم میده😔

خدا برات حفظش کنه اصصصلا نگران نباش هم برا خودت هم برا نی نیت ضرره😍❤❤

عززززیییییییزززز دلمممممم خدا از دهنت بشنوه😍😍😍منم هربار ک پری میشدم کلی ناراحت بودم ولی بازم توکل ...

فدات شهرمون داره بارون میاددعاکردم ب حق این بارونِ رحمت بارداربشی ب همین زودیِ زود

رفتم ازمایش بارداری دادم مثبت بود😍😍😍😍😍

خداروشکر ...خداروهزاربارشکرخیلی خوشحال شدم خیلیییییییی خدایاشکرت کلی دعات کردم باورت نمیشِ توام کلی دعام کن ک هم جواب آزمایشام خوب باشِ هم هفته دیگِ صداقلب نی نی رو بشنوم