2777
2789
با اجازه ادمین.. من این س تارو روز موعدم گذاشتم مردم از ذوق😍😄 انشالله این ذوق مرگیا قسمت همه بشه ...

مبارکه میگن دوتا خط پر رنگ بی بی چک پسر میشه بچه 

ثابت شدس این حرف..حالا سونو رفتی خبرمون کن ببینیم اینسری هم درسته یا نه

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
وای خدامثبته عزیزم مبارکت باشه برامنم دعاکن

انشالله ب زودی ...البته این عکس واسه ۶ ماهه پیشه ولی هرچی میبینم سیر نمیشم

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرش میمیرم و آروزی بی بی چک مثبت به دلم میمونه

خدا نکنه عزیزم انشالله بی بی شما هم به امید خدا به همین زودی مثبت میشه باور کن وقتی فکرشم نمیکردی مثبت شه همون روز مثبت میشه 

با اجازه ادمین.. من این س تارو روز موعدم گذاشتم مردم از ذوق😍😄 انشالله این ذوق مرگیا قسمت همه بشه ...

عزیزم میشه بگی هفته 5 یا6 بارداری  چطوری هست ؟ایا مادرها چیزی تو شکمشون حس میکنن یا نه؟

مبارکه میگن دوتا خط پر رنگ بی بی چک پسر میشه بچه  ثابت شدس این حرف..حالا سونو رفتی خبرمون کن ب ...

من پنج شنبه ۶ماهم تمومه عزیزم نی نیمم دختره

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
عزیزم میشه بگی هفته 5 یا6 بارداری  چطوری هست ؟ایا مادرها چیزی تو شکمشون حس میکنن یا نه؟

ن عزیزم فقط ی دردایی مث درد پریودی داری بعدشم تهوع و خستگی میاد سراغت .من تکونای دخترمو از۱۷هفته حس کردم

ن عزیزم فقط ی دردایی مث درد پریودی داری بعدشم تهوع و خستگی میاد سراغت .من تکونای دخترمو از۱۷هفته حس ...

ای مرسی که گفتی 😍منم 5 هفته هستم جز درد پریودی و کمی کمر درد دیگه هیجی حس نمیکنم  ترسیدم گفتم شاید غیر عادی باشه 

ای مرسی که گفتی 😍منم 5 هفته هستم جز درد پریودی و کمی کمر درد دیگه هیجی حس نمیکنم  ترسیدم گفتم ...

ن عزیزم عادیه 

مشکلتون چی من تنبلی دارم

اصلا نگران نباشین استرس رو از تودتون دور کنید و رحمتون رو گرم کنید چیزای سردی اصلا نخورین یا خیلی کم منم تنبلی داشتم بدون هیچ دکتری و دارویی سریع باردار شدم