2777
2789
عنوان

بین دوتا اون بهتره ولی مجبوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مثلن ۲۰ با ۳۰ یا۲۰ با ۴۰

۲۰ با ۳۰ زیاد نیست، ولی فاصله سنی بیشتر از ۱۲-۱۰ سالو باید بررسی کنی، چون هم از نظر سلیقه‌ی نسل‌ها و هم از نظر سایر مسائل ممکنه مشکلاتی به وجود بیاد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
۲۰ با ۳۰ زیاد نیست، ولی فاصله سنی بیشتر از ۱۲-۱۰ سالو باید بررسی کنی، چون هم از نظر سلیقه‌ی نسل‌ها و ...

میدونم ولی وقتی تو ۳۰ سالت باشه وطرف ۴۱ سال تو هنوز جوون هستی و اون میانسال شده 

میدونم ولی وقتی تو ۳۰ سالت باشه وطرف ۴۱ سال تو هنوز جوون هستی و اون میانسال شده 

نه اینجوری نیست، روحیه‌ی طرف خیلی مهمه، من وقتی ازدواج کردم ۳۴ سالم بود، شوهرم ۴۲، ۸ سال اختلاف سنی داریم، ولی اون از من شر و شورتره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه اینجوری نیست، روحیه‌ی طرف خیلی مهمه، من وقتی ازدواج کردم ۳۴ سالم بود، شوهرم ۴۲، ۸ سال اختلاف سنی ...

آره اینم هست ،۸ سال خوبه ولی ۹ سال به بالا زیاده بنظرم ،از ۵ تا ۸ سال خوبه