2777
2789
من نه روز مونده ب موعدم بی بی چک نشون میده؟

نه عزیزم باید از موعد عادت ماهیانه ات گذشته باشه تا نشون بده

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ماه پارسال بچم مشکل داشت سقط کردم امسال اقدام کردم

چ مشکلی داشت

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
مبارک باشه از ته دلت بر منم میشه دعا کنی منم ivf کردم دلم شکسته اس خدا بهم بچه نمیده  حالا ...

دوست خوبم انشاالله به حق شیرخواره کربلا سال دیگه این موقع یه نی نی ناز و تپل مپل بغلت باشه بیای اینجا تاپیک بزنی خریدای عید نی نیم نظرتون چیه؟😂😂😂😘😍

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
دوست خوبم انشاالله به حق شیرخواره کربلا سال دیگه این موقع یه نی نی ناز و تپل مپل بغلت باشه بیای اینج ...

مرسی دوستم

دیشب دیگه بخدا گفتم یا بهم بچه بده یا اگر نمیدی منم بکش

بخدا خیلی سخته

خسته شدم

مرسی دوستم دیشب دیگه بخدا گفتم یا بهم بچه بده یا اگر نمیدی منم بکش بخدا خیلی سخته خسته شدم

میدونم عزیزم پدرو مادر من ده سال بچه دار نمیشدن خودشون حرفی نداشتن اما امان از حرف و نیش و کنایه مردم الان منو دارن و 3تا داداشام رو 

هیچوقت از رحمت خدا ناامیدنشو عزیزدلم