2777
2789

هر خانواده ایی نیم کیلو گوشت بیاره ما که دو نفریم نیم کیلو گوشت چرخ کرده باید بگیریم اونا که ۴ نفرن هم نیم کیلو حالا اینا به کنار به خاطر بیماری میگن از خونه بیرون نرید بعد اینا راه به راه میان خونه مادرشوهر الانم که میخوان برن روستا اق😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نرو به جاریت چه که واسه شما تصمیم میگیره حالاخوبه جاری هم واست تصمیم بگیره

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔
کاش میشد اینا اخلاقشون اینجوریه بگی نمیام میگن چه کار داری که نمیای

عزیزم خانواده شوهرمنم همینجوربودن کم کم این رسم مسخره رو ازبین بردم یکی دستوربده کی وکجادورهم جمع باشیم_بهونه که زیاده یکی دوباربپیچونیش خودش میفهمه

عزیزم خانواده شوهرمنم همینجوربودن کم کم این رسم مسخره رو ازبین بردم یکی دستوربده کی وکجادورهم جمع با ...

ما عقدیم تازه شوهرمم خودش روستا رو دوست داره اگه شوهرمم پایه بود میپیچوندیم نمیرفتیم