2777
2789
عنوان

😷🤒🤧😠 لطفاًبخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 165 پست

مامانم از دیروز حالش بده و از دیشب هیلی تب و لرز و بدن درد گرفته. خیلی میترسم و نگرانشم دکترم نمیره هرچی میگم هرچند شهر عقب افتاده از هستیم ک بیمارستان درستی هم نداره . چی بدم بهشون تاحالش یکم بهتربشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا به همسرم گفتم زیتون و خرما بخره  اگه گرون نشده باشه  مردم ما خیلی بیرحمن، حاضرن ب ...

دیشب همسرم رفته بود برای سر کارش دستکش لاتکس بخره بسته ایی نداده گفته جفتی دوتومن میخوای بخری بخر نخری بقیه میخرن اخه مردممون چرا انقذر سنگدلن

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
شماچه چیزایی روفک میکنین برای بچتون بد؟

متوجه نشدم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

سیاهدانه و عسل خیلی خوبه

اینقدر گفتم فَکم درد گرفت

خوب بخورین دیگه، ضرری که نداره

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
چشم ممنون روغن بنفشه بچکونم داخل بینی؟

نه

بادست بمالید 

اگه زیادبزنیدهم ضررداره

خیلی نباید داخل بزنید بیشتربرای تنفسه 

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡
الان چهار پنج روزه سرفه و نفس تنگی دارم  سر درد و بدن دردم ک دارم   انقد سرفه کردم مردم& ...

وای خدا نکنه گلم امیدوارم آنفولانزا باشه البته تلقین زیاد کردی ب خودت توروخدا برو ی تست بده اعضلی خانوادت گناه دارن

❣همسر عزیزم دوستدارم❣
خوبه پس،شوهرم گرفته بود کیلویی ۱۸۰ تومن🤕

خیلیا بی انصافن 

حالا ماک از هم  دوریم و منم ک مغازه دار نیستم ک بخوام بازار گرمی کنم 

ولی انصافم یه عده نداره اب شکر میدن دست مردم بجا عسل قیمتا نجومی 

عسل چی بود؟

من شنیدم 7تا دونه سیاهدانه روصبح ناشتابخورین خیلی خوبه.درروزهم یک استکان آب ولرم+1قاشق عسل+کمی آبلیم ...

مرسی عشقم اینم میخورم😑

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
دیشب همسرم رفته بود برای سر کارش دستکش لاتکس بخره بسته ایی نداده گفته جفتی دوتومن میخوای بخری بخر نخ ...

واقعا خیلی سنگدلن 😞

حالا من یه گونی برنج خزیدم نصفشو گذاشتم بدم به فقیرا که نکنه برنج میپرم بوش بخوره دلشون بخواد 

هرچی میخرم یکمشو خیرات میکنم 

حواسم به حیوونا و پرنده ها هست 

تو. گرما واسه بچه های کار بستنی میخرم تو سرما چایی و کیک 

واقعا نمیفهمم یه ادم‌ چطور میتونه ببینه یه عده دارن بخاطر چیزی که اون داره ولی بهشون نمیده میمیرن