2777
2789
عنوان

😷🤒🤧😠 لطفاًبخونید

2396 بازدید | 165 پست

خانمایی محترم من تاپیک قبلیم رو زدم تاکسانی که سلامتی شون براشون مهمه انجام بدن و بتونن از کرون ا جلوگیری کنن

چون خوردن چیزای گرم سیستم ایمنی روقوی میکنه و خیلی میتونه موثر باشه  حتی برای جلوگیری ازسرماخوردگی هم مفیده 😷چون اگه کسی مریض باشه احتمال گرفتن این ویروس  رو بیشتر ازیه انسان سالم داره

پس لطفاًکسانی که به قول خودشون اعتقادی به طب سنتی ندارن اظهارنظرنکن

بیاوخوبی کن😡 واقعاًکه

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡

بله تا میتونین عسل و خرما و آجیلای گرم بخورین

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنفتم...ما الان خرما زنجبیل دارچین زعفرون از خونمون بیرون نمیره

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
منم شنفتم...ما الان خرما زنجبیل دارچین زعفرون از خونمون بیرون نمیره

دوست گلم سیاه دانه زیاد بخورین

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
من شوهرم زنبور داره  این چند روزه مث چی عسل میخرن ملت ولی خودم یه قاشقم نخوردم😒

بخوووور خیییییلی خوبه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀